Şimdi Ara

BUNU YAPABİLEN VARMI BEN ÇOK DENEDİM AMA OLMADI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: EmmO

quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Yıllardır burdayım... Başlığa bakıyorum "herhalde geyik konudur" diyerek giriyorum.Bir de bakıyorum millet ciddi ciddi üzerinde fikir yürütüyor...Eleştirmek adına söylemiyorum. Aslında doğruluğundan emin olduğumuz şeyleri tartışmaya açtığı için bu tür mevzuları ayrı seviyorum...

Doğum günü 8 Aralık 1990. Yaşıda çok ufak değil ama cidden saçma sapan bir konu.

Hatta bazen "acaba gerçekten kayda değer bir şey var da ben mi kaçırıyorum?" diye de düşünüyorum.Anlaşılan bu konuda böyle bir şey de yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: achilleus1986

quote:

Orjinalden alıntı: tuncay altuntoprak

ben her zamn yapıyorum.lavoboya kadar açmadığım oluyor

Bu durumu kardeşim genelde ramazanlarda sahura kalkerken yapıyor herif yemek yerken bile uyuyordu bi gün dayanamadım sille vurmuştum
  • yaw kalktım daha demin kalkar kalkmaz gözlerimi açtım Allah kahretsin yapamadım deneyi eee burda deneyen varmı bari
  • Bir Türk samuray bin capon samuraya bedeldir. Sen bu azimle gözlerini açmamayı bırak, astral seyahate bile çıkabilirsin.
  • ben bu sabah denedim ve yaptım

edit: harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakoşsayar -- 26 Mart 2007; 13:52:52 >
  • vayy yapanlar var demek helal olsun arakdaşlar yaw ben kalkıyorum kalkar kalkmaz gözlerim otomatik açılıyor anca 10-15 dk sonra hatırlıyorum açmayacağımı
  • bu sabah kargo geldi kapıya. kapıya kadar gözlerim kapalı gittim. hatta kargocunun yüzünü göremedim, imzayı zor attım. sonra direk yatağa uykuya devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: iPodMania

bu sabah kargo geldi kapıya. kapıya kadar gözlerim kapalı gittim. hatta kargocunun yüzünü göremedim, imzayı zor attım. sonra direk yatağa uykuya devam

yaw arkadaşlar hala beni anlamayanlar var senin çok uykun olduğu için gözlerini açamadın benim söylediğim sebebden dolayı değil
  • amacın ne
  • yaw amaç yok illada amaç olması gerekmiyor bişey denemeye çalışıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.