Bildirim
Bunu yapma ea !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
senin için hangisi kötü :D
üstteki mi altta ki mi -
quote:
Orijinalden alıntı: ismailbbyigit
senin için hangisi kötü :D
üstteki mi altta ki mi
Üstteki tabiki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstteki daha güzel alttaki çocuksu animasyon grafiği gibi duruyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: rwenky
Oynama şansın varsa pcde al fahad stadyumunda bir maç yapta gör renkleri çok soluk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ekoko54
quote:
Oynama şansın varsa pcde al fahad stadyumunda bir maç yapta gör renkleri çok soluk
Hocam başka stadda oynayın oyunda stadyumdan bol birşey yok :) ben usttekini daha çok seviyorum. Hem bilgisayar hem PlayStationa sahibim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam başka stadda oynayın oyunda stadyumdan bol birşey yok :) ben usttekini daha çok seviyorum. Hem bilgisayar hem PlayStationa sahibim
Öyle yapıyorum zaten :) birde sizce şu ayarları yapsam kalite atarmı kart gtx 1070
Artar tabi elinizde gtx1070 varsa sonuna kadar kullanın :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Öyle yapıyorum zaten :) birde sizce şu ayarları yapsam kalite atarmı kart gtx 1070
Artar tabi elinizde gtx1070 varsa sonuna kadar kullanın :)
Bak bu çok iyi oldu ben sadece fifa arayüzünden ultraya alıyordum nvidia denetim masasından hiç ellemiyordum demek ordadanda etki ediyor çok saolun hocam deneyeceğim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
üst teki daha iyi 2 resim arasında mevsimsel fark var da yalnız! -
Ben de diyorum birtek ben de mi böyle hele ki Boca Jouniors'un sahasında rezillik gözlerimi bozdu resmen. PCde mi sıkıntı var diye bu soluk olayını araştırıyordum tam. Demek ki herkeste böyleymiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmackThat_94 -- 14 Eylül 2017; 2:20:51 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X