Baros harika bir oyuncu Galatasaraya çok yakışıyor ama ne yazık ki sakatlandı.Doktorlar sahaya dönmesini erteleyip duruyor.Söylemek istemiyorum ama Barosta Nonda gibi olacak kronik bir sakatlık.Bence Barostan hayır beklemeyelim.Eski Baros artık gelmez.Bunu unutmayın.Baros sakata geldi.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın..Yoksa bu forumdaki en kral Gs li bile olsan,lafı yersin..Baros un neden sakatllığının uzadığınıda söylim..Baros un ayağı kırıldıktan sonra onu hangi aptal doktor tedavi ettiyse,kemiği yanlış kaynamış..Yani kemik ters kaynamış..Sonra Baros Almanya ya gitti ve kemiğinin doğru kaynaması için tekrar kırıldı..Adamın çektiği acıyı düşünemiyorum bile.Baros un sahalara dönmesi en erken Nisan..Oda en erken.Önce bilgi sahibi ol,sonra konuş...
Yinemi kırmışlar ben pilatın takılacak sanmıştım
quote:
Orijinalden alıntı: JP!!!!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: G.Saray
Baros harika bir oyuncu Galatasaraya çok yakışıyor ama ne yazık ki sakatlandı.Doktorlar sahaya dönmesini erteleyip duruyor.Söylemek istemiyorum ama Barosta Nonda gibi olacak kronik bir sakatlık.Bence Barostan hayır beklemeyelim.Eski Baros artık gelmez.Bunu unutmayın.Baros sakata geldi.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın..Yoksa bu forumdaki en kral Gs li bile olsan,lafı yersin..Baros un neden sakatllığının uzadığınıda söylim..Baros un ayağı kırıldıktan sonra onu hangi aptal doktor tedavi ettiyse,kemiği yanlış kaynamış..Yani kemik ters kaynamış..Sonra Baros Almanya ya gitti ve kemiğinin doğru kaynaması için tekrar kırıldı..Adamın çektiği acıyı düşünemiyorum bile.Baros un sahalara dönmesi en erken Nisan..Oda en erken.Önce bilgi sahibi ol,sonra konuş...
Olay burda bitiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Robérto
şok geçiriyor
ne saf bir adam bu konuyu açan
quote:
Orijinalden alıntı: metesu ne saf bir adam bu konuyu açan
saf bir fake diyorsun yani...
walla fakesini bilmemde saf olduğu bir gerçek yahu, neden barosun haftaya dönecekken 2 ay sarkıttığından haberi yok hemen kronik sakat yaptı herifi puhahaha =)
Benim anlamadigim , bunu yazmaya neden mecbursun? Alnina silah falan mi dayadilar?
Baros'un ilk geçirdiği sakatlık değil bu bize gelmeden önce de beyin travması yaşamıştı. Futbolcular böyle şeylere alışık. Baros sahaya adım attığı andan itibaren coşar bende bu mesajımı uplarım
quote:
Orijinalden alıntı: dredd
quote:
Orijinalden alıntı: winchester
Baroşun sakatlığının uzamasının sebebi bir daha sakatlanmasını önlemek amacıyla yapılan operasyondur.
hayrola robocop'a mı dönüştürüyolar baroşu?
birazcık platin takılmış
adamın ayagı kırıldı kronik sakat diyorsun ya zekanın hic olmaıgını burdan anladım
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
Kol değnekleriyle bile oynatmaya razı birsürü takım varken sen hayır gelmez diyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
ofis fantezisi iş
Her transfer sonrası körleşen ve ne yaptığını bilemeyen Galatasaray taraftarından bir örnek..
Çoğu oyuncuda Baros'un sakatlığı görülür.Geçen sene Servet de aynı sakatlığı yaşamıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
Her transfer sonrası körleşen ve ne yaptığını bilemeyen Galatasaray taraftarından bir örnek..
Bu benim fikrim eleştirebilirsin
bu kişisel bir şey değil ki ne biliyim bu "Türkiye Afrika kıtasında yer alıyor, bu benim fikrim" demek gibi bişey...
kronik sakat nedir? barosun neden gecikeceğini biliyor muydun bu saçma konuyu açmadan önce hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: metesu
bu kişisel bir şey değil ki ne biliyim bu "Türkiye Afrika kıtasında yer alıyor, bu benim fikrim" demek gibi bişey...
kronik sakat nedir? barosun neden gecikeceğini biliyor muydun bu saçma konuyu açmadan önce hocam?
fakesini desteklemek için yine fake açtı bunuda savunmak için 1 tane daha açsana :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme