Baros harika bir oyuncu Galatasaraya çok yakışıyor ama ne yazık ki sakatlandı.Doktorlar sahaya dönmesini erteleyip duruyor.Söylemek istemiyorum ama Barosta Nonda gibi olacak kronik bir sakatlık.Bence Barostan hayır beklemeyelim.Eski Baros artık gelmez.Bunu unutmayın.Baros sakata geldi.
Bende bunu yazmak istemiyorum ama sizin gibileri bu sitede barınmamalı. Sürekli fake alıp gelmeyin şuraya...
gelen
Baroşun sakatlığının uzamasının sebebi bir daha sakatlanmasını önlemek amacıyla yapılan operasyondur.
ok söylerim adnan abiye kadro dışı bırakırlar.
quote:
Orijinalden alıntı: deniz c
Sayıyla mı veriyorlar sizi
quote:
İnşallah dediğiniz gibi olur
quote:
Bu konuyu açan Le Petit Prince in fake i değilse bir dişimi kırarım...
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
Bu konuyu açan Le Petit Prince in fake i değilse bir dişimi kırarım...
quote:
Orijinalden alıntı: winchester
Baroşun sakatlığının uzamasının sebebi bir daha sakatlanmasını önlemek amacıyla yapılan operasyondur.
hayrola robocop'a mı dönüştürüyolar baroşu?
quote:
Orijinalden alıntı: NumberOneMercury
quote:
Orijinalden alıntı: winchester
hayrola robocop'a mı dönüştürüyolar baroşu?
Alıntıları Göster
Aferin genç sen futboldan anlıyosun. Ben de yeni kurduğum takımıma teknik direktör arıyorum. Bana bu numaradan ulaşabilirsin 0531 311 31 31
quote:
Orijinalden alıntı: Noir Désir
Aferin genç sen futboldan anlıyosun. Ben de yeni kurduğum takımıma teknik direktör arıyorum. Bana bu numaradan ulaşabilirsin 0531 311 31 31
Alıntıları Göster
Baros'un tedavisi tamamlanmıştı. Son kontrol için Almanya'ya gitti ve oradaki doktorlar platin takılmazsa tekrar nüksedebileceğini söyledi. Baros platin takılmasını istedi ve yeni bir tedavi süreci başladı.
quote:
Alıntıları Göster
Terazine tıkladım hocam, + rep, emeğe saygı.
quote:
Orijinalden alıntı: Gianfresco
Terazine tıkladım hocam, + rep, emeğe saygı.
Alıntıları Göster
Dalganızı geçin
quote:
Orijinalden alıntı: G.Saray
Dalganızı geçin
Alıntıları Göster
Yok yahu hakikaten büyük emek var yazdıklarında.
Keşke 10 dakika içinde 2 kez rep verme hakkımız olsa.
quote:
Dalganızı geçin
Haklısın düşene vurmak bize yakışmaz fakeinho
quote:
quote:
Dalganızı geçin
Haklısın düşene vurmak bize yakışmaz fakeinho
Ne feykliğini gördün hacı adamın ?
20 Ocak 2010'da kayıt olmuş adam taa.
quote:
Baros harika bir oyuncu Galatasaraya çok yakışıyor ama ne yazık ki sakatlandı.Doktorlar sahaya dönmesini erteleyip duruyor.Söylemek istemiyorum ama Barosta Nonda gibi olacak kronik bir sakatlık.Bence Barostan hayır beklemeyelim.Eski Baros artık gelmez.Bunu unutmayın.Baros sakata geldi.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın..Yoksa bu forumdaki en kral Gs li bile olsan,lafı yersin..Baros un neden sakatllığının uzadığınıda söylim..Baros un ayağı kırıldıktan sonra onu hangi aptal doktor tedavi ettiyse,kemiği yanlış kaynamış..Yani kemik ters kaynamış..Sonra Baros Almanya ya gitti ve kemiğinin doğru kaynaması için tekrar kırıldı..Adamın çektiği acıyı düşünemiyorum bile.Baros un sahalara dönmesi en erken Nisan..Oda en erken.Önce bilgi sahibi ol,sonra konuş...