Şimdi Ara

FATİH DERİM: BEN OLSAYDIM BU DÜŞÜŞ OLMAZDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düşüş olmazdı haklı.
    Direk kepenkleri kapatırdık.
  • Fatih Terim bu sözü söyleyecek kadar kalitesiz bir adam değil. Abaratmayın
  • Kimmiş şu "yakın çevre" çok merak ediyorum.Her haberde adı geçiyor.Örgüt falan mı?
  • evinde realden 6 yiyen kim,eskişehir,bursa deplasmanında rezil top oynayan kim?ey imPARAtor baktın bu takımdan cacık olmayacak ne güzel yatay geçiş yaptın öyle aklı sıra zirvede bıraktı çok çakal her seferinde bu takımdan kaçarak gitmiştir.
  • sen mi diyorsun fatih diye yoksa başkası mı diyor?

vurmayın öldüm tmm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: StillB0rN

Kimmiş şu "yakın çevre" çok merak ediyorum.Her haberde adı geçiyor.Örgüt falan mı?

Haberin tamamen kurma olduğunu gösteren cümle.
  • Milliyet, hocanın yakın çevresinden bildiriyor. Hoca, sizin gibi şaklabanları yakın çevresine yaklaştırır mı acaba
  • Ben, 2 sene üst üste şampiyon olmuş, iki Süper Kupa almış, Emirates'i kazanmış, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkmış, İstanbul'da Real Madrid'e sahaya dar ederek kaçırmış, yarı finalin kapısından dönmüş, namağlup Beşiktaş'ı Olimpiyat Stadı'nda 80 bin taraftarı önünde yenmiş bir takım bıraktım. Bu takımda böyle düşüş yaşanması anormal. Ben olsaydım bu düşüş yaşanmazdı"

bundan daha iyi kurgulanamazdı ya helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

Ben, 2 sene üst üste şampiyon olmuş, iki Süper Kupa almış, Emirates'i kazanmış, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkmış, İstanbul'da Real Madrid'e sahaya dar ederek kaçırmış, yarı finalin kapısından dönmüş, namağlup Beşiktaş'ı Olimpiyat Stadı'nda 80 bin taraftarı önünde yenmiş bir takım bıraktım. Bu takımda böyle düşüş yaşanması anormal. Ben olsaydım bu düşüş yaşanmazdı"

bundan daha iyi kurgulanamazdı ya helal olsun

Sanki forumdan biri hazırlamış gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Realden kendi sahasinda 6 yediren ninemdi sanirim lig yarisindada biraktigi durum belli.
    Ha tek dogru Terimin aldirdigi 2 yildizin kof olmasi ve takimin icine etmeleri aldirdigi bir adamda iyi ciksin be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2622110012

evinde realden 6 yiyen kim,eskişehir,bursa deplasmanında rezil top oynayan kim?ey imPARAtor baktın bu takımdan cacık olmayacak ne güzel yatay geçiş yaptın öyle aklı sıra zirvede bıraktı çok çakal her seferinde bu takımdan kaçarak gitmiştir.

Şöyle gazetelerin gazına gelipte yorum yapanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

quote:

Orijinalden alıntı: 2622110012

evinde realden 6 yiyen kim,eskişehir,bursa deplasmanında rezil top oynayan kim?ey imPARAtor baktın bu takımdan cacık olmayacak ne güzel yatay geçiş yaptın öyle aklı sıra zirvede bıraktı çok çakal her seferinde bu takımdan kaçarak gitmiştir.

Şöyle gazetelerin gazına gelipte yorum yapanlar var.

Seni tanimiyorum nickime tikla gecen seneden beri neler yazmisim git arastir Forumda sonra gel medya islerine kalkis.
    850 bin maas ve Gs icine edip kacti zorunuza gitsede bu sekilde her gidisinde Gs takimini batik halde birakti 3 kere.
    ister anla ister anlama ayrica basin Terim aleyhine fazla yazamaz merak etme o her dönem siyasi iktidar kimse iyi kanki olmayi iyi basarmistir.

• düşüş yok ki zaten, trimin takımı çizgisinde gidiyor gs :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

düşüş yok ki zaten, trimin takımı çizgisinde gidiyor gs :)

Terim'in oynatdık son 2 maca göre ciddi düşüş var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koskoca Fatih Terim, bunu der mi Allah aşkına. Yani akıl var, mantık var, göz var, nizam var. Yani bunları gece mi düşünüyorlar acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xakah74

Realden kendi sahasinda 6 yediren ninemdi sanirim lig yarisindada biraktigi durum belli.
    Ha tek dogru Terimin aldirdigi 2 yildizin kof olmasi ve takimin icine etmeleri aldirdigi bir adamda iyi ciksin be.

+999999999999.... Gitti hala kurtulamiyoruz heriften..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

Orijinalden alıntı: xakah74

Realden kendi sahasinda 6 yediren ninemdi sanirim lig yarisindada biraktigi durum belli.

+999999999999.... Gitti hala kurtulamiyoruz heriften..

Yok birde bizde taraftar yaklasimi ortada hic bir sey yokken kovulmus gibi yargilamasi yokmu.
    Gs ile sözlesmen var sen gidip baskandan izin isteme hakkin yok. Baskan gene insafliymis tazminat isteme hakki vardi onu bile yapmadi.
    iyisi kötüsü ile hizmet etti parasini aldi Gs ona verdi o Gs verdi olay kapandi ama malesef bazilari anlamiyor dostum.

• fatih terim fanı değilim ama böyle bir demeç vermez . haberi kaale alıp cevap verenler komik duruma düşüyorsunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.