evinde realden 6 yiyen kim,eskişehir,bursa deplasmanında rezil top oynayan kim?ey imPARAtor baktın bu takımdan cacık olmayacak ne güzel yatay geçiş yaptın öyle aklı sıra zirvede bıraktı çok çakal her seferinde bu takımdan kaçarak gitmiştir.
Şöyle gazetelerin gazına gelipte yorum yapanlar var.
Seni tanimiyorum nickime tikla gecen seneden beri neler yazmisim git arastir Forumda sonra gel medya islerine kalkis. 850 bin maas ve Gs icine edip kacti zorunuza gitsede bu sekilde her gidisinde Gs takimini batik halde birakti 3 kere. ister anla ister anlama ayrica basin Terim aleyhine fazla yazamaz merak etme o her dönem siyasi iktidar kimse iyi kanki olmayi iyi basarmistir.
Diğer hesabından yazsaydın keşke.
Aciklama muhtemelen gercek degil ama gercekse denecek sey satip gitmeseydin de takim bu hale gelmeseydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Just scroll down, it's over.
quote:
Orijinalden alıntı: raunk
quote:
Orijinalden alıntı: xakah74
quote:
Orijinalden alıntı: raunk
quote:
Orijinalden alıntı: 2622110012
evinde realden 6 yiyen kim,eskişehir,bursa deplasmanında rezil top oynayan kim?ey imPARAtor baktın bu takımdan cacık olmayacak ne güzel yatay geçiş yaptın öyle aklı sıra zirvede bıraktı çok çakal her seferinde bu takımdan kaçarak gitmiştir.
Şöyle gazetelerin gazına gelipte yorum yapanlar var.
Seni tanimiyorum nickime tikla gecen seneden beri neler yazmisim git arastir Forumda sonra gel medya islerine kalkis. 850 bin maas ve Gs icine edip kacti zorunuza gitsede bu sekilde her gidisinde Gs takimini batik halde birakti 3 kere. ister anla ister anlama ayrica basin Terim aleyhine fazla yazamaz merak etme o her dönem siyasi iktidar kimse iyi kanki olmayi iyi basarmistir.
Diğer hesabından yazsaydın keşke.
Benim baska hesabim yok dostum.
quote:
Orijinalden alıntı: xswordfishx
Ben, 2 sene üst üste şampiyon olmuş, iki Süper Kupa almış, Emirates'i kazanmış, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkmış, İstanbul'da Real Madrid'e sahaya dar ederek kaçırmış, yarı finalin kapısından dönmüş, namağlup Beşiktaş'ı Olimpiyat Stadı'nda 80 bin taraftarı önünde yenmiş bir takım bıraktım. Bu takımda böyle düşüş yaşanması anormal. Ben olsaydım bu düşüş yaşanmazdı"
bundan daha iyi kurgulanamazdı ya helal olsun
ben... ben... yaşar usta...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme