Şimdi Ara

Bunuda Gördüm Ya :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamlar apede kasıyordu gidip party isteyim dedim laf attılar fark ettigim bişe vardı birisi ok atıyordu ama görünmüyordu(bundan eminim) falan fıstık adamlar banla şunu dediler dc yedim bi daha girdim dc yedim adamlar 3.ye ban gelir dediler
    Server Carnac1
    Olayı Ortagım Yaşadı Ve Yalan Filan Diyenler Olabilir Kendisi Öle Birisi Degil.Açıkcası Çok Tırstım ve Sogudum Oyundan ( ss almayı korkudan unutmuş )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmiLeMyDaqqer -- 25 Kasım 2008; 11:08:24 >

• yalan değil kosp kullananın yakınında olanlar dc yiyor dc de yemiyor direk oyun atıyor bu yüzden ardreama çıkamaz olduk heryer kosp
  • o zaman 69 cz sinde hiç dc olmuyorum full koxper dolu.
  • Oyun iyice saçmalaştı
  • şimdi şöyle bir durum var apede kasan adamın gmle işi ne daha doğrusu gmle kasan adamın apede işine :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: _BlackMetal_

şimdi şöyle bir durum var apede kasan adamın gmle işi ne daha doğrusu gmle kasan adamın apede işine :D

Yani!!!
    Gm dostum olacak birlikte baya bir servet yapardık
  • belki charını kontrol ediyordur gmler
  • Carnacın gmsinde iş yok
  • cheat engine > dc hack
  • quote:

Orjinalden alıntı: muskeder

yalan değil kosp kullananın yakınında olanlar dc yiyor dc de yemiyor direk oyun atıyor bu yüzden ardreama çıkamaz olduk heryer kosp

dediğin doğru olimpia dayım ardrama gidiyim dedim pt aldılar dışarı cıktım oyundan attı ardream monumnente geldim yine attı adamla vs yapıyorum yine attı :S np kasamaz oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: esdada

quote:

Orjinalden alıntı: muskeder

yalan değil kosp kullananın yakınında olanlar dc yiyor dc de yemiyor direk oyun atıyor bu yüzden ardreama çıkamaz olduk heryer kosp

dediğin doğru olimpia dayım ardrama gidiyim dedim pt aldılar dışarı cıktım oyundan attı ardream monumnente geldim yine attı adamla vs yapıyorum yine attı :S np kasamaz oldum

• quote:

Orjinalden alıntı: mpc

cheat engine > dc hack

Anlamayanlar var galiba.Anladığım olay şu koxp'ta Shout yada Normal Cheat ile ilgili bi olay var
    ve onu yapınca o cheati gören kişiler dc oluyor.Msn'de ağlama smilesini ardarda yüzlerce kez atınca Msn in kasıp kapanması gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.