Şimdi Ara

bunun açıklamasını yapabilir misiniz acaba? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bz9ai

quote:

Orijinalden alıntı: yv

@||SerdenGeçti||

Forumumuzda ağır küfürlerin karşılığı süresiz hesap kapatılmasıdır. (Küfürün hesap kapatma ya da başka bir ceza gerektirip gerektirmediği Yöneticilerin değerlendirmesine bağlıdır) Elbette üye olarak bu durumları takip etmekte hakkınızdır. Bir yanlış/hata gördüğünüzde yönetim kadrosuna geri bildirimde bulunursanız yapılan işlemler mutlaka tekrar gözden geçirilir.

pisagor nickli arkadaşımın belalısı ne durumda peki hocam? resimler silindiği için nicki aklımda yok.bilgilendirirseniz sevinirim.

Nick'i = lRealPerest. Malum konu hakkında ki şikayetim ile yv nicki admin ilgilenmişti şikayet geçmişime bakar ise görecektir.

• Yukarıda da dediğim gibi arkadaşlar, gözden kaçan, eksik yapılan durumlar olabilir. Ayda ortalama 15.000 şikayetin olduğu en az bi o kadarda şikayet gelmeden yapılan moderasyonla beraber aylık ortalama 30.000 moderasyondan bahsediyoruz. Bunlar inanın az rakamlar değil ki yöneticilerin büyük çoğunluğu çalışan iş-güç sahibi insanlar. Sizler bizlere ne kadar yardımcı olursanız o kadar az sıkıntı yaşarız.

@-Pisagor-

Sizinle ilgili durum da çözüme kavuşturuldu sanıyorum.
  • quote:

@-Pisagor-

Sizinle ilgili durum da çözüme kavuşturuldu sanıyorum.

Hocam gereğini yaptığınız için çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

quote:

@||SerdenGeçti||

Forumumuzda ağır küfürlerin karşılığı süresiz hesap kapatılmasıdır. (Küfürün hesap kapatma ya da başka bir ceza gerektirip gerektirmediği Yöneticilerin değerlendirmesine bağlıdır) Elbette üye olarak bu durumları takip etmekte hakkınızdır. Bir yanlış/hata gördüğünüzde yönetim kadrosuna geri bildirimde bulunursanız yapılan işlemler mutlaka tekrar gözden geçirilir.

pisagor nickli arkadaşımın belalısı ne durumda peki hocam? resimler silindiği için nicki aklımda yok.bilgilendirirseniz sevinirim.

Nick'i = lRealPerest. Malum konu hakkında ki şikayetim ile yv nicki admin ilgilenmişti şikayet geçmişime bakar ise görecektir.

sınırsız yollanmış aga.memid 1.4m gerçi, yeni hesap alır damlar yine.

edit: bayağı geç yazmışım yav konuya yeni tıkladım sanıyordum

edit2: yv hocam çok teşekkürler.benim şikayet yetkim alındığı için söylediklerinizi bana söylenmiş saymıyorum.şikayet yetkisi olanlar düşünsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bz9ai -- 3 Nisan 2013; 17:38:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

quote:

@||SerdenGeçti||

sınırsız yollanmış aga.memid 1.4m gerçi, yeni hesap alır damlar yine.

Gereği yapıldı ya o bana yeter, istediği kadar hesap alsın yine aynı şeyi bana veya bir başkasına yapar ise yine şikayet eder ve yine olayın peşini bırakmam. Tekrardan teşekkür ediyorum yv nickli admin arkadaşa gereğini yaptığı için baya mutlu oldum.

• diğer sefere adres alıp basarız aga ayıpsın
  • quote:

@||SerdenGeçti||

Tamamdır hocam.
  • birinci ayımızı doldurduk.

bunun açıklamasını yapabilir misiniz acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.