|
Bildirim
|
Yav adam parasi var diye sokaga mi atmalı,neden fazla ödesin ki,ayrica kendi ulkemizde bir tek otel konusunda multeci gibi degiliz sadece,her konuda boyleyiz
|
Vatan hayini
Kürtaj yapiyeh Melmeket eyiye gidiyeh |
Edit: Ulan ne yerdiler beni be, birşey de bilmiyormuşum. Babadan kalma otel sahibi olan benim ama bi tarafımdan yazıyormuşum. Siz var ya siz... :D
Iste yabanciya daha ucuz olmasinin sebebi bu. Bizim millet tatile, otele gittigi zaman o otelin her seyini sonuna kadar kullaniyor. Oda fiyatindan baska bir harcama yapmiyor. Her sey dahil oda 1000 lira mi 1000 lirayi veriyor ve somurmeye basliyor ki hakki. Peki yabanci ne yapiyor. Otele gitti mi minibari, bari vs ek cogu seyi kullanabiliyor. Ee isleten bakiyor yabanci toplam 1.5k 2k harcadi bizimkiler 1k. Diyor onlara biraz indirim yapayim bizimkiler gelmese de olur. 800 onlara yapayim harcadiklariyla bizimkilerden cok kar elde ederim. Eee isleten de hakli. Kimse size sokakta ummetim, vay turk gardasim diye para vermiyor. Herkes ekmeginin derdinde. |
Umarım söyleyeceklerimi yanlış anlamazsınız ama nerede yaşadığınızı unutmayın.
Belli bir hukuka dayalı sistemi olmayan, ne idüğü belirsiz, parası veya statüsü-mevkisi yüksek olanın işinin görüldüğü, bir adamın ağzından çıkacak söze bakılan ve bu sözlerin uygulandığı bir ülkede yaşıyoruz. Bu tarz durumlara şaşırmayın artık. |
Yıllarca senin gibi düşündüm. Sonra ülke olarak düşününce yabancıya ucuz olması normal geldi. Diğer Akdeniz ülkeleri ile rekabet içerisindeyiz. Fiyatla avantaj sağlayıp turist çekmeye çalışıyoruz. Devlet gözüyle senin ödedi@in tatil parasının önemi sıfır. Ülke içince sağ cepten sol cebe giriyor. Ama turistin parası ülkeye giriyor. Ülkeye giren yabancı paradan daha değerli hiç bir şey olamaz. Seni ilerletecek, refahını artıracak bu yabancı paradır. Sattığın hizmettir ve katma değerli üretim yapamadığını için bu hizmet yani turizm hayati derecede önemli.
Şunu da ekleyeyim, son yıllarda yabancı turist sayısı artsa da gelirler aynı oranda artmıyor. Zaten bu yüzden turizm işi yapan iş adamını turizm bakanı yaptılar. Kendisi de bu durumun farkında ve turist sayısından ziyade turist başına geliri artırmayı hedefliyor. |
Oralara da gittik hocam biliyorsun oralarda herşey dahil sistemi yok en fazla kahvaltı veriyorlar. Eh euronun hali de ortada. Bakma sen internette 2 kilo et yedik 5 kasa uzo içtik 20 euro verdik diyenlere yok öyle bir dünya. Geçen Amsterdamda bir öğün 200 liraya geldi
|
lan olm bilmeden neden sallıyorsun. bilakis rus turistler otelde yiyip içtikleri yetmiyor 1 aylık erzağını bavula doldurup gidiyorlar. meyve sebze kola bira ekmek filan ne bulurlarsa dolduruyorlar
|
Bütün sene 3 gün için 3 bin verebilmek için çalışılıyor.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkdag -- 10 Temmuz 2019; 15:20:22 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky-inn -- 12 Temmuz 2019; 20:56:30 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|