Şimdi Ara

Bunun da gördük: iPhone 15 siparişleri helikopterle indirildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun da gördük: iPhone 15 siparişleri helikopterle indirildi
    İlk iPhone piyasaya çıktığından bu yana satış günü mağazalarda oluşan uzun kuyruklar geleneksel hale geldi. Bazen üçüncü taraf mağazaların ilgi çekmek için ilginç kampanyalar düzenlediğine şahit oluyoruz.

Helikopterle iPhone 15 siparişi

Geçtiğimiz hafta ön siparişe başlayan iPhone 15, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleri bugün itibariyle de mağazalarda satışa başladı. Her zaman olduğu gibi gece yarısı olmadan mağaza önlerinde kuyruklar oluştu.

Ayrıca Bkz.“iPhone 15 serisi hayal kırıklığı oldu”

Troy Galataport mağazası ise ilginç bir tanıtıma imza attı. iPhone 15 satışının başlayacağı saatlerde mağazanın çatısına yaklaşan bir helikopterden inen kişi, iplerle çatıdan aşağıya doğru inerek mağazaya ilk iPhone 15 stoklarını teslim etti.

Son zamlarla en yüksek konfigürasyonu 100 bin TL civarına yükselen iPhone 15 serisinin artık çok kıymetli olduğundan mıdır yoksa erişilmez olduğundan mıdır bilinmez ancak bu tarz lansmanları daha çok görebiliriz.

• Apple bile ülkedeki yükselen görgüsüzlüğe kayıtsız kalamadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple merkez yönetimin kulağına giderse "premium reseller" adı altında Apple ürünleri satan dükkanın lisansını iptal edecektir. Böyle bir israf olur mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Troy apple’ın kendi mağazası mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Challenge accepted.

S24 serisi F16 dan paraşütle bırakılmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 29 Eylül 2023; 21:6:34 >
  • Sesli güldümm🤣🤣

• Tam ortadoğu zihniyetine uygun bir teslimat olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 29 Eylül 2023; 22:44:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu şova ihtiyacın mı vardı Apple?

• Görgüsüzlükle ile alakalı bir durum diye düşünüyorum.Dünyanın neresinde olursa bu farketmez görgüsüzlüktür ha birileri afedersiniz bir taraflarını açar
    reklam yapmak için modernim diye ha birileri işte böyle rezilliğe imza atar.

• rezalet

• İşin şovla alakası yok. Mağazaya 10 bin iPhone geldiyse ortalama 1000$ dan hesaplasak 10 milyon dolarlık (270 milyon lira) bir sevkiyat var. Ya zırhlı araçla gelmesi gerekiyordu yada bu tarz helikopterle.

• Tendürek T kullanıcısına yanıt

Bu tamamen troy mazağasıyla alakalı bir durum.

• onsos1100 O kullanıcısına yanıt
    TR satış fiyatları ortalama 2000doların üzerinde.
    1000 dolara dubai de bile yok artık.

• 2 seneye güncellemelerle dandik bir telefon performansı verecek iPhone için gösteriş yapmak..

2,1m3 bagaj hacmi desek. Ben diyeyim 467, sen de 800 iPhone.

Ortalama 900 dolar desek. 900*800=720bin$’lık (20milyon TL) sevkiyat.

6bin dolar civarı da helikoptere vermişlerdir muhtemelen.

Bunu böyle yaptında. Türkiye meksika mı, suriye mi. 720bin dolarlık sevkiyat yapan bir sen mi varsın. Avm’lere de helikopterle gitmesi lazım bu mantıkla. Hiç helikopter gören yok. Sebebi? Şimdi daha çok dikkat çektin?

Neyse.

• Tam markanın kitlesine yakışacak bir durum. Başarılı.

• onsos1100 O kullanıcısına yanıt
    Mağazaya 10 bin iphone mu geldiyse? 10 bin?

• Haber troy galataport demiş, herkes appley’e laf atmış 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esxici -- 30 Eylül 2023; 2:2:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ENTÜRKTEYNMENT E kullanıcısına yanıt
    Galataportun günlük ziyaretçi sayısı 100.000 sadece gemi ile gelen turist sayısı yıllık 1.5 milyon. Yıllık sadece yabancı turist hedefi 7 milyon toplam ziyaretçi hedefi 20 milyon.
    Orası öyle bir yer.......

Gelen itirazlar üzerine Sayıyı 2500' e düşürdüm fiyatı da 2000 dolara çıkarttım. 5 milyon dolara sabitledim. Troy sonuçta özel firma olduğu için yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onsos1100 -- 30 Eylül 2023; 0:9:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizi bilmem ama ben hafiften utandım

• 🤣

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.