Şimdi Ara

bunun nedenini bilen varmı arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ya sinir oldum zaten oyuna girmrk için 2 saat uğraşıyom girincede doğduğum an hiç bişiy kıpırdamıyo 1 dakka sonra falanda pat dc ama internet kafede olmuyo sırf bunun için cafeye birsürü para veriyom acaba bunun sorunu ne olabilir virüs falanmı vardır başına bu durum gelen varmı arkadaşlar şimdiden teşlekkürler

• benim de başıma arada gelio ama virüs deildir yaw
  • Virüs olacağını sanmıyorum.
  • lag diyoruz buna biz
  • kardeş lagı biliyoruz herhalde bu daha başka bi durum tam oyuna giriyorum daha doğar doğmaz hiç bişiy kıpırdamıyo bazen adamlar 30 saniye sonra falan kalıyo kıpırdamıyo sonra malum dc
  • server çok dolu o yüzden girer girmez dc oluyosun arada bizede oluyo
  • walla kardes ne dıyım bende aynı sorunla karsılastım ve knight ısıldım yenıden yukledım sorun kalmadı
  • Ya kardeş böle Lanet bi oyun olamaz aazımı açacam lan! ....... K2'nun ...... warmı .... lan warmı!!!???

• SİLİP YÜKLEMEYLE ALAKASI YOK İNT BAĞLANTISI YAWASLAMISTIR VEYA PC FAZLA DOLUDUR YA HAFIZAYI BOŞALT YADA FORMAT ATTIR DERİM
  • kardeş bağlantı süper her sayfayı ıklar tıklamaz açıyo bilgisayardada bitek knight var başka bişliy yok doğru dürüst
  • sorun ya modem yada internet bağlantısı aynı sorun bende de var pazarı rahat dolaşamadım hiç bu güne kadar
  • ya kafayı yiyecem şimdi tekrar silip yükledim yine aynı oluyo yaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.