Şimdi Ara

Bunun nedenini nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

challenger olacak olsak anlarımda bunun sebebi nedir ?

Lolking profil:http://www.lolking.net/summoner/euw/41246947

• Bir oyun daha kazan düzelir gold serisine girmek için 1500 elo gerekiyor senin 1499 elo var.
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    99 puanda kazandım gelmedi. bunu kazanınca gelecekmi yani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sovrun -- 6 Ocak 2014; 13:24:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sovrun

Lolkingde elon 1499 olarak gözüküyor oyun kazanınca 1500ü geçeceği için gelmesi lazım 1500 gold elosudur.Elo 1500 değilse gold serisine giremezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

quote:

Lolkingde elon 1499 olarak gözüküyor oyun kazanınca 1500ü geçeceği için gelmesi lazım 1500 gold elosudur.Elo 1500 değilse gold serisine giremezsin.

Adam haklı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sancar69

quote:

quote:

Adam haklı....

Adam haklı falan değil. Lolking'deki skorun gerçek mmr ile alakası yok. Gold 5 adam 500 maç da üst üste kaybetse lolking skoru yine 1500 görünecektir ancak mmr yerlerde olacaktır. Tahminimce mmr ın kazandığın bu son maç ile birlikte yine 1500 veya üzerine çıkamadığı için sistem seni serilere sokmuyor. mmr ın 1500 olana kadar 0 puan gelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

quote:

quote:

Adam haklı....

Adam haklı falan değil. Lolking'deki skorun gerçek mmr ile alakası yok. Gold 5 adam 500 maç da üst üste kaybetse lolking skoru yine 1500 görünecektir ancak mmr yerlerde olacaktır. Tahminimce mmr ın kazandığın bu son maç ile birlikte yine 1500 veya üzerine çıkamadığı için sistem seni serilere sokmuyor. mmr ın 1500 olana kadar 0 puan gelecektir.

mmr ile elonun alakasının olmadığını bilseydin sanırım bu yorumu yazmazdın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu bir sorun mudur?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • win-lose oranını artırman gerekiyor lp nin önemi yok
  • Ne win-lost ne de lolkingdeki saçma sapan sayılarla alakası yok. 1 Yıllık sistemi hala öğrenemediniz.
    Gold serilerine kalman için Gold lig'in gerektirdiği MMR'ı yakalaman gerekiyor. Eğer puan olarak yaklaştıysan ama MMRın tamamlamaya yetmiyorsa gelen LP'yi kısıp MMR ve LP puanlarını eşitlemeye çalışıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

quote:

quote:

Adam haklı....

mmr ile elonun alakasının olmadığını bilseydin sanırım bu yorumu yazmazdın.

Bence sen benim yazdığımla kendi yazdığın arasındaki ilişkiyi anlayamamışsın. Lolkingde olan 1499 göstermesinin sebebi silver 1 99 lp de olması. Gizli elona yani eski sistemdeki bildiğimiz eloya göre lig atlıyoruz hala.

• Lolking deki elon senin gercek elon deil kardesim oraya bakarak bosa vakit gecirme senin suan silver 1 99 puanda oldugun icin otomatik olarak elonu 1499 yapıyor 0 puan vermesinin sebebi de senin gercek elonun silver 1 seri elona yeterli olmamasıdır elon 1500 oldugunda seni seriye atacaktır o zamana kadar 0 puan gelmeye devam edecektir.
  • şöyle yapsak nasıl olur. oyuna girip pick ekranında çıksak. bilidiğim kadarıyla ozaman elo düşmüyor ama puan gidiyor. böyle dengelenebilir mi acaba
  • Peki mmr'arımızı nerden öğrenebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gold5555 arkadaşımızın dediği gibi oldu şuan 1500 elo oldu sıralamaya aldı
  • gold5555 saçma sapan bişey söylemiş lolkingdeki puanların elonla yada mmr'ın ile ilgisi yok
  • Aynısı bana da oldu

1-2 maç daha kazanırsan Seriye girersin. Elou yükselttim altın olana kadar. Altın V'den Altın III e attı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.