Şimdi Ara

Bünyamin burak çorman

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bünyamin burak çorman adlı kişi 3d modelleme yaptığını iddia ederek insanlardan para alıyor ve daha sonra türlü bahanelerle erteliyor paranızı geri istediğinizde sizi tehdit ediyor ben dahil kaç kişiyi dolandırdı bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Para verirken tekrar düşünün iş yapmıyor sadece para koparmaya çalışıyor. Emeğinizle kazandığınız parayı böylelerine yedirmeyin

• Ne iş yapılacaktı, kaç lira kaybettiniz, adını verdiğiniz için teşekkürler.

• limbesh kullanıcısına yanıt

Çok değil sadece bin TL kaptırdım ama iyi organize olmuş bir dolandırıcı grubu olduğu için uyarma gereği duydum. Çizgi film karakteri için 3d modelleme ve kısa video yapıcaktı şikayetçi oldum şahsın zihinsel engeli raporu var ve cezai ehliyeti yok o yüzden ceza da almıyor. Kanunen babasının vasisinde babasıyla birlikte rahat rahat adam dolandırıyorlar. Aslında gerçek anlamda zihinsel engelli değil ama rapor almayı başarmış aynı zamanda devletten engelli maaşıda alıyor. Show tv bu akşam bunların haberini yapacak umarım yetkililer, zihinsel engelli raporunu kullanarak dolandırıcılık yapanların önüne geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baybars0435 -- 2 Aralık 2024; 11:16:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    volkan demirel için şarkı
    18 yıl önce açıldı
    Cem Yılmaz bitmiş
    3 ay önce açıldı
    Okan hoca yeni fatih terimdir
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.