Şimdi Ara

Buqun Sinirden Ölmezsem İyidir :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa. ArkadaşLar Bugun Her Zamanki qibi Lag Dc Yogunluktaydı Hadi Nese Gectik Exp Kasıoduk Clanla işte Bn lwl Alcaktm %97.50 Civarlarındaydım Laga Girdik Alayımız Press-Ok. Hadi Nese Gectik 0.50 Zararda oLucaz KurtarırıZ Diye. Rez GeLdi Herkesi Rezzledi Tek ben Kaldım Benide Rezlicekti Yanımda Tam 30 Taş Wardı Rezzledi Taslar Gitti Ama Bnm Explerim Geri Gelmedi Hala Press-ok halindeydim Relog Attım Her Sey yaptım Fakat Yine Taslar Gelmedi We bu Basıma 2. defa Gelıor Cok Sinirliyim. Lag Ve Dc Lerden Bıktık Bide Basımıza Bug Lar cıktı Werdigimiz Paralara Yazık Wallahi Burda Bide Ben 3 Gundur %90 ile %100 Arasındaydım Lag Ve Dc Lerden Kasılmıyordu Yuzduk Yuzduk Dibine Kadar Geldik Ve Bug Amcamız Asası iLe bizede Dokundu Maalesef Ve Bende O Sinirle Oyundan Cıktım Ve Bugunde LwL aLmak haram oLdu bana..

• :S BÜTÜN KÖTÜLÜKLER DE SENİ BULMUŞ
  • quote:

Orjinalden alıntı: sexydagger

:S BÜTÜN KÖTÜLÜKLER DE SENİ BULMUŞ

He Yaw :S 2008 Oyun İçin Ugursuz Geldi :S Of Of Yanarım Emeklerime Verdigim Paralara Yazık..
  • buna benzer bir bug la karşılaşınca o ana kadar verilen paraları, emeği, zamanı vs vs hesap ettim ve ani bir kararla 77 lvl magemi sattım. iyi mi yaptım? evet! hayatım değişti mi? evet!. tavsiye eder miyim? kesinlikle!
    bırakın rahatlayın.
  • 2008 yılından nefret ediyorum
  • kardeş ölsem iyidir deme Allah gecinden versin boşver takma kafara
    Zorro kardeş öyle deme şükret bu yıla kadar sevdiklerinle beraber yaşıyorsun nice 2.018 2.028 yıllara inşallah beyler bozmayın moralinizi yüksek tutun
    LAG DC BİZİ YILDIRAMAZ BİS OSMANLI TORUNUYUZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicboyy

kardeş ölsem iyidir deme Allah gecinden versin boşver takma kafara
    Zorro kardeş öyle deme şükret bu yıla kadar sevdiklerinle beraber yaşıyorsun nice 2.018 2.028 yıllara inşallah beyler bozmayın moralinizi yüksek tutun
    LAG DC BİZİ YILDIRAMAZ BİS OSMANLI TORUNUYUZ

İyi dedin vallahi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.