Вероятно она хочет познакомиться с вами или просто выражает свою симпатию. arkadaşlar yardımcı olursanız süper olur anlayamadım ne diyor
quote:Orjinalden alıntı: 1881 Muhtemelen o (bir kız ) sizinle tanışmak istiyor ya da daha basit anlamda sempatisini ifade ediyor. üstadım saol varol nedemiş tam olarak : ??
quote:Orjinalden alıntı: Thunderfury 'Perhaps she wants to meet with you or simply expresses its sympathy' yani
Büyük bir ihtimalle, O (kız) seninle tanıştırılmak istiyor ya da basitce sempatisini belli ediyor. Вероятно она хочет познакомиться с вами или просто выражает свою симпатию
abi herkes ya öle yada böyle diyor ama ne diyor onu anlasak mesela selam çok süper çocuksun.buluşalımmı? bunumu diyor ne diyor
quote:Orjinalden alıntı: TuVNeRa Bir Rus bana tanışmak istediğini söylese ben ne anlayacağımı bilirim de seni bilemem. tabi tuvnera hocam sen işini bilirsin.
quote:Orjinalden alıntı: TuVNeRa Bir Rus bana tanışmak istediğini söylese ben ne anlayacağımı bilirim de seni bilemem. abi olay şu bu karı beni internetten bulmuş şimdi ne demek istiyor dışarıya mı gidelim demek istiyor yoksa netten mi takılalım diyor.
quote:Orjinalden alıntı: trewq quote:Orjinalden alıntı: TuVNeRa Bir Rus bana tanışmak istediğini söylese ben ne anlayacağımı bilirim de seni bilemem. abi olay şu bu karı beni internetten bulmuş şimdi ne demek istiyor dışarıya mı gidelim demek istiyor yoksa netten mi takılalım diyor. gel bize bazı bazı diyor
quote:Orjinalden alıntı: TuVNeRa Aynı ülkedeyseniz önce dışarı sonra içeri al. yok ya aynı şehirdeyiz