imkan dışı |
BURADAKİ ADAMLARIN ORTALAMA ÜSTÜ MÜHENDİSİN 20K ALDIĞINA İNANMALARI HK (2. sayfa)

-
-
can we get sabancı mom?
no we have sabancı at home.
sabancı at home:
-
sabancı da kim 20 alıyormuş? kendini hiç geliştirmemiş mi? ben diplomasız olarak şu an mezun olmadan 20k alıyorum. mezun olunca da 30 35k ile başlarım muhtemelen.
-
Ben İTÜ Kontroldeki adamım ve 35-40a başlayacağım. O sabancıdaki adam sizi güzel kandırıyor haberiniz olsun :D
-
Orada ek mesai sıkıntısı var ve ek mesaide ücret alınmıyor saatler iyi değil yani totalde
-
Valla bilg muh okuyan tanidiklarimdan birisi gap yeari burada dolduruyor.. Mesai saatlerinden falan gayet mutluydu en son. Para biriktiriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayda 50 saat ücretsiz mesai çalışan biri ile yemekte konuştum daha yeni cuma günü
-
Eskiden askeriyede savas ucagi teknisyeni bir abim taide su an. Aselsandan dediğin durum yuzunden istifa etti. Bu durum meslekten meslege degisiyor.. Bir makine muhendisi ile data ile ugrasan bir mühendisin mesai sartlari bir olmuyor. Sahada calisanlarda durum daha farkli. Ben Backend ile ugrasan bir bilg muhden bahsediyorum.
-
İtü malzeme + kimya çapı yapan , yüksek lisanslı ,dönemi 1.likle bitiren, doktora devam ediyor ya da bıraktı (?) . 29 yaşındaki adam 2 k dolar maaş alıyor .şu anki kurda 54 k yapıyor ve bu adam yüksek maaş aldıgını söyleyip(mühendislere göre ) artistlik yapıyor.Sen 40 la başliycam diyorsun , bence önce bir patronla konuş , patronun çünkü bundan haberi olmayabilir .
not:Piyasadaki başlangıç maaşları genelde düşük ona göre konuşuyorum , yoksa bence 35 k çok yüksek bir miktar değil ve bir mühendisin 35 e başlaması beni çok şaşırtmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hahajajaahhhs aklınca espri de yapmış ne güzel çarsın sen öyle. Patronla konuşamam çünkü burası kurumsal bir yer patrondan kastın her neyse artık ceo mu cto mu lol. Daha bu ay ilk maasini aldı yeni baslayan mühendis bizim ofiste dediğim maaş aralığında ben şuan 4. Sınıfım part time çalışıyorum
Geçen sene 19k alıyorlardı aw 🤠
Hocam 22-23 gibi girip 26-27 yaşlarında ODTÜ aee'den mezun birisi yaşından ötürü ise girmekte sorun yaşar mı ?
Hocam, bildiğim kadarıyla aselsanda puan hesabı yapılıyor 3 ve üstü olursa gereklilikleri yerine getirmiş oluyorsunuz.. 20 sinde girip 24'unde mezun olmuş birisi 2 yıl sektör tecrübesi yaparsa oradan da belli bir puan alıyor diye biliyorum. Ancak, yeni mezun 24-23 yaşında mezun birisi ile aranızda bir fark olmaz diye biliyorum. Ancak, DGS ile girdiyseniz süreç nasıl işliyor bilmiyorum..(Yks puanı ile girdiğiniz varsayarak söylüyorum bunları.)
Yks hocam. Anladım teşekkürler.
Turizm mezunuyum burada yazdıklarının en az 3 katı maaş alıyorum :) Ne okuduğunla ilgili değil, sen nesin, ne yapabiliyorsun o önemli.
-
ne iş yapıyorsun
mc kinseyde misin ora da aynı ücreti veriyor
-
ortalama üstü mühendis en az 60-70le başlamalı altındaki ücretleri kabul etmeyin derim
ocaktali zamla birlikte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 21 Eylül 2023; 17:28:42 > -
Mckinsey part time aliyor mu ki son sinif hic duymadim
Bankalar filan 15+ veriyor 20 ucuk degil zaten
İlyasssssss
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X