Şimdi Ara

burak kut komple

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • burak kut'un komple klibinde sarısın kızın kim olduğunu bilen varmı çok acil???

• Komple komple tikiyiz, ben değilim kardeş, soğudum bütün tikilerden şu site yüzündenwww.sizofreniz.biz
  • Niye acil,filmi falan mı varmış?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gobelin

Niye acil,filmi falan mı varmış?

Gülme krizindeyim zra zor yazıom bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: trediack

quote:

Gülme krizindeyim zra zor yazıom bunu

şu milletin reklamlardaki kliplerdeki karılara kızlara hasta olmasına bende hasta oluyorum ya

• quote:

Aklıma Gelmişken Daddy Yankee - Romple(Remix) i Dinleyin Komple Arasında Fark Warmı Söleyin
  • sinem ayranci

quote:

Orjinalden alıntı: realend

burak kut'un komple klibinde sarısın kızın kim olduğunu bilen varmı çok acil???
  • Adam Durdu Durdu Yıllarca Bomba Gibi Şarkıları Patlattı...
  • kitleyin su başlıı yaw :P
  • ya tiki ne demek
  • tiki converse giyen delikanlı punkçular
  • quote:

Orjinalden alıntı: stronghold603

Çoğu sağdan soldan kopya...böyle yapcağına hiç çıkmasaydı...

şu anda zaten hep kolpa eserle piyasaya çıkmıyor mu? herkreste bir r&b havası yaratma durumu vaar!...
  • jenna jameson
  • iğrenç bi şarkıı
  • quote:

Orjinalden alıntı: WeirdTilky

quote:

Aklıma Gelmişken Daddy Yankee - Romple(Remix) i Dinleyin Komple Arasında Fark Warmı Söleyin

ben dınledım aynısı burak kut almıs gıbı onlardan ama ben sesımı cıkarmıyım dedım belkı yanlıs bılıyormdur ama o sarkı eskı burak kut un aldıgı bellı arkdas dınletmıstı komple ılk cıktıgı zaman o sarkıyı ya bıseyımzde bızım olsun beaa hep onlardan hep onlardan baydılar bu kopyacıklıkla

• ben seviyorum bu şarkıyı discolarda çok revaşta her yerde çalıyor şarkı sezen aksu imzalıbu kadının yazdığı tüm şarkılar iyi veya kötü tutyor bakınız geçen seneki çakkıdı herkes çok eleştirdi böyle şarkı mı olur diye ama tuttu bakınız burak kut herkes bu şarkıyı biliyor ve adam her tv programına çıkıyor eski ününe kavuştu demek ki minik serçe bu işi biliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.