Şimdi Ara

SYSTEM OF A DOWN TÜRK DÜŞMANI MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
15.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR METAL MÜZİK YAPAN SYSTEM OF A DOWN TAM BİR TÜRK DÜŞMANIYMIŞ.İNANMIYORSANIZ OKUYUN http://www.turkpolitika.com/modules.php?name=News&file=article&sid=256 YORUM SİZLERİN!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martymcfly -- 16 Aralık 2005, 0:15:32 >

• baska soze gerek yok
  • ewet abi bilmiyomusunz adamlar azılı türk düşmanı ama sadece sevmiyolar eyleme dönüştürmedikleri sürece bence sorun yok ben dinliyorum
  • muzigi ayrı tabi.ama eylem yapmasınlar diyosunda afisleri goruyosun
  • eğer türk düşmanıysa ne olursa olsun dinlememek lazım bence
  • e adamlar ermeni tabi türk düşmanı olacaklar ermeni olup türkleri seven "meşhur" bir adam gördünüzmü (istisnaları saymıyorum)
  • ermeni oldukları için türkleri sevmediklerini biliyorum ama herkesin bizi sevmesini de beklemek saçmalık olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: martymcfly

ARKADAŞLAR METAL MÜZİK YAPAN SYSTEM OF A DOWN TAM BİR TÜRK DÜŞMANIYMIŞ.İNANMIYORSANIZ OKUYUN http://www.turkpolitika.com/modules.php?name=News&file=article&sid=256 YORUM SİZLERİN!!!

GOOOOOD MOORNIIIIIIIING
    Herkezin bir düşüncesi vardır herkez bir şeyden nefret etmesi doğaldır
    AMA bu düşüncesini içinde saklamalıdır sonuçta onlar MÜZİK yapııyor

• önce bi sorun bakalım türk milleti ermenileri sewio mu bu ulusların arasında olan bi şe...yani onlar müzik yapıolar sanatsewerler de onları dinlio....blki kendi fanlarını sewerler ama...türk millletini diil..
    ama ben sewiom..
  • şuraya 3bin satır yorum yazardım fakat siyasete girdigimiz için banlanabiliriz.o yüzden fazla eşelemeyelim

Hypnotize isimli son albümlerinde imalı olarak gayet net bir şekilde bize kitlediklerini görebilirsiniz ama Lonely day ve Soldier side parçaları enfestir dinlemenizi şiddetle öneririm
  • Doğduklarından beri türkler ermeni soykırımı yapmıştır denmiş.Nasılki bize doğduğumuzdan beri ermeni soykırımı yoktur denildiyse.
  • Ailecek severek dinliyoruz... onlar bizi sevmesede olur..
  • adinidan dolayi sevmemsitim zaten simdi nefret ediyorum
  • bence eger gerçekten şarkılarını seven varsa internetten sarkılarını indirip seve seve dinlemeli cünkü zaten internetten indirmekle onlara kötülük yapmış oluruz ve ben severım ama hiç paramı onlarıno albumlerıne yatırmam
    ama severim
  • amaç sadece müzik değilmi zaten bizde onları sevmiyoruz!!!
  • Bazı şarkıları güsell de ben adamların siyasi tutumlarını desteklemiyom kii..Ben sadece müziklerine baka,gecher giderim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

şuraya 3bin satır yorum yazardım fakat siyasete girdigimiz için banlanabiliriz.o yüzden fazla eşelemeyelim

Hypnotize isimli son albümlerinde imalı olarak gayet net bir şekilde bize kitlediklerini görebilirsiniz ama Lonely day ve Soldier side parçaları enfestir dinlemenizi şiddetle öneririm

nasıl da biliyosun ama.....

Son albumleri gerçekten süper ister alın ister almayın ama anmenınt voru tınem....
  • hocam, adamlar türk düşmanı seviyoruz, dinliyoruz, diyosunuz adamların şarkı sözlerinin içinde türklere laf gelio, artı anlamını bilmeden söylüosunuz da.
  • Verelim o zaman Agrı dagını Ermenilere.Milli marşımızıda Toxiccity filan yapalım marşımızdan daha kaliteli müzik.Türkler olarak hayranıyız Soad'ın.

Edit:Sanırım bu kez albüm falan tartışılmıyor.Güme gitmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 17 Aralık 2005, 1:00:54 >
  • acaba tr ye gelse ne olur kafaları uçarmı???
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.