Şimdi Ara

Burak Yılmaz KAP (ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mizuhara

quote:

Orijinalden alıntı: hcno

quote:

Bu daha resmi açıklama sayılmaz.

Nasıl yani?

TFF'ye 5 milyonu yatırdık diyorlar saddece. Burakla herhangi bir mütabakata varıldığı yazmıyor ya transferi kesinleşti ama son bildirim değil henüz Galatasaray futbolcusu değil.

Burak artık bir yere transfer olayım da hazırlıklara başlayayım havasında şuanda. Şahsen oyuncuya verilen para pazarlığının çok uzayacağını sanmıyorum.

• Resmi sitede'de aynı açıklama mevcut

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/13949.php
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl yani?

TFF'ye 5 milyonu yatırdık diyorlar saddece. Burakla herhangi bir mütabakata varıldığı yazmıyor ya transferi kesinleşti ama son bildirim değil henüz Galatasaray futbolcusu değil.

Ha bittiğine dair resmi açıklama sayılmaz diyorsun, orası doğru tabi.

Gerçi o da açıklanır bugün içinde, prosedür gereği önce kulüple anlaşma açıklanıyor. Zaten Burak'la anlaşmadan TFF'ye para yatmaz diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

quote:

quote:

quote:

Nasıl yani?

Son anda Burak'ın çark etmesinden korkuyorsun izlenimi verdin bana.

Aksine gelmesine kesin gözüyle bakıyorum ama son bildirim değil yani bu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl yani?

Burak'la anlaşmadan bildirmezler KAP'a yaw, artık akıllandı yönetim de

• quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Kadir Çetinçalı @kadircetincali

Burak G.Saray'ın kampına birkaç saat mesafede, akşam antrenmanına yetişebilir.

Burak hala sıcak, fazla uzağa gitmiş olamaz

Öle bi anırdım ki kendimden utandım

• federasyona para yatırıldı ve şu anda burak artık galatasaryın oyuncusu. anlaşırlar anlaşmazlar orası ayrı konu. burak anlaşamazsa eğer galatasaray ile, burakı satın almak isteyen takımlar galatasaray ile görüşecekler artık. Yanlış anlamadıysam eğer olay bu şu anda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadri Şener, bugünkü idmanda Hamit'i Halil zannedip fenalık geçirmiş. Son durumu iyiymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

federasyona para yatırıldı ve şu anda burak artık galatasaryın oyuncusu. anlaşırlar anlaşmazlar orası ayrı konu. burak anlaşamazsa eğer galatasaray ile, burakı satın almak isteyen takımlar galatasaray ile görüşecekler artık. Yanlış anlamadıysam eğer olay bu şu anda.

Abi sözleşme imzalanmadan öyle bir şey olmaz, çok karıştı konu

Parayı yatırdık, Burak'la sözleşme imzalayınca da bonservisini almış olacağız. Bu kadar. Yani şu an hala resmi olarak bir hakkımız yok Burak'ta, ama 1-2 saate olur herhalde

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl yani?

Aksine gelmesine kesin gözüyle bakıyorum ama son bildirim değil yani bu.

Gelmesine kesin gözüyle bakıyorum vs. değil dostum adam bildiğin Galatasaray'da işte şu anda.

Son bildirim olmadığının ben de farkındayım da iş şu saatten sonra formalite icabı olacak Kap açıklamasına kaldı.

• burak şenol güneşe ve trabzonspora ihanet etti bunun başka açıklaması yok trabzonspora gelmeden önce sürünüyodu gs nin şu anda yaptığı ise tam bir köylü uyanıklığıdır akılları sıra 1-2 milyon eurolanda trabzonsporun iyi niyetini satın alacaklar inşallah sadri bunu kabul etmez.

bizde ne yapsak sivastan sözleşmesi biten enaramoyu mu alsak nasıl olsa transfer ahlaksızlığı normal birşeymiş gibi görülüyo güzelim ülkemde büyüklük kavramlarının eskiden anlamı vardı öyle basite kaçılmazdı şimdi ise millet birbirinin açıklarını kolluyo aziz yıldırım olsa bunları kesinlikle yapmazdı gider sadrilen adam gibi konuşur transferini yapardı

• Güzel video olmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

burak şenol güneşe ve trabzonspora ihanet etti bunun başka açıklaması yok trabzonspora gelmeden önce sürünüyodu gs nin şu anda yaptığı ise tam bir köylü uyanıklığıdır akılları sıra 1-2 milyon eurolanda trabzonsporun iyi niyetini satın alacaklar inşallah sadri bunu kabul etmez.

bizde ne yapsak sivastan sözleşmesi biten enaramoyu mu alsak nasıl olsa transfer ahlaksızlığı normal birşeymiş gibi görülüyo güzelim ülkemde büyüklük kavramlarının eskiden anlamı vardı öyle basite kaçılmazdı şimdi ise millet birbirinin açıklarını kolluyo aziz yıldırım olsa bunları kesinlikle yapmazdı gider sadrilen adam gibi konuşur transferini yapardı

Arkadaşım çok duygusal yaklaşıyorsun olaya. Sözleşmesinde 5 Milyon Euro getiren alır maddesini koyan yönetiminize yüklenmeniz lazım. Biz kurallar dahilinde sözleşme gereği olan özel durumu uyguluyoruz.

Avrupada çoğu kulüp (Yıldız oyuncu bile olsa) futbolcusuna sözleşme imzalatırken XXX Milyon Euro getiren futbolcuyu alır yada serbest kalır şeklinde madde koyuyor. Nuri Şahin bile bu şekilde Madride gitmişken siz hangi köylü uyanıklığından bahsediyorsun ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

federasyona para yatırıldı ve şu anda burak artık galatasaryın oyuncusu. anlaşırlar anlaşmazlar orası ayrı konu. burak anlaşamazsa eğer galatasaray ile, burakı satın almak isteyen takımlar galatasaray ile görüşecekler artık. Yanlış anlamadıysam eğer olay bu şu anda.

Abi sözleşme imzalanmadan öyle bir şey olmaz, çok karıştı konu

Parayı yatırdık, Burak'la sözleşme imzalayınca da bonservisini almış olacağız. Bu kadar. Yani şu an hala resmi olarak bir hakkımız yok Burak'ta, ama 1-2 saate olur herhalde

anladım dostum. inşallah biter artık bu iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

burak şenol güneşe ve trabzonspora ihanet etti bunun başka açıklaması yok trabzonspora gelmeden önce sürünüyodu gs nin şu anda yaptığı ise tam bir köylü uyanıklığıdır akılları sıra 1-2 milyon eurolanda trabzonsporun iyi niyetini satın alacaklar inşallah sadri bunu kabul etmez.

Burak takımda kalmak istiyor da zorla mı aldık?
  • Şimdi olmazda hani Burak ile anlaşamadı diyelim. Yatırılan para ne olacak beyler
  • Hadi hayırlısı bakalım. Burak'ta bitti diyebiliriz artık pazartesiye kadar hallederler...
  • quote:

Ben yanlış mı okuyorum yoksa sen bu transferi bir ahlaksızlık olarak mı yorumluyorsun ?

Pardon da, adama sorarlar o 5 milyona serbest kalır maddesini ben mi koydum diye ?

• berk le, mertan ı vermek enayilik olurdu, ft de bırakmazdı zaten biri geleceğin burak ı diğeride hamit i olacak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.