Şimdi Ara

Burak Yılmaz Ş.Liginde bari yapma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Özger

quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

quote:

quote:

Adam pas vermeye calisti olmadi.istiyorsunuz ki Burak ayagina gelen her topu kusursuz kullansin...yemin ederim çoluk çocukla uğraşmaktan biktim...su ligde buraktan daha iyi bir forvet kim var?adam koşuyor cabaliyor takim kotu olunca sucu burak ta aramaktan başka birşey bilmezsiniz...takimin kondusyonundan koşu nesafelerinden zerre haberiniz yok...burak yine koşuyor cabaliyor ariyor birşeyler yapmaya calisiyor...biktim vallahi yaaa...Burak anderlecht formasi giyseydi dun durdurabilecek miydin Burak i...takim olarak kotuyuz,gücümüz kondusyonumuz yok,2 li mücadelelerin hepsini kaybediyorduz kormusunuz nesiniz hala Burak hala Burak...yemin ederim baydi artik yaaa...

Ya yeter artık ya, siz Galatasaray düşmanı Burağcanlardan nefret ediyorum. İçimizdeki truva atlarısınız. Tek aşkınız burağ olmuş. Galatasaray sevgisinin bile önüne geçmiş burağ aşkı. Maç boyunca yaptığı tek bir olumlu hareket yok, bir zahmet şu müsait pozisyonda adam gibi pas vereceksin, e onu da yapamıyorsan sen bu futbolu bırak kardeşim. Bu bir değil, üç değil, beş değil, onbeş, yüzonbeş değil... Siz burağcanlar fenerli misiniz nesiniz anlamıyorumki!

Sen Beşiktaş ve besiktaslilari hoşnut etmeye devam et...ben profesyonel futbol oynamis 30 yillik gs liyim.demba ba yi tam izleyemedik ama su anda burak bu ligdeki en iyi forvettir..blok...

Ne saçmalıyorsun kuzum sen ya? Futbol oynamışmış. Burağ da futbol oynuyor sözde nedir yani? Sanırım kazmalıkta burağla yarışıyordun o yıllarda. Kimbilir nice insanı kel bıraktın? Beşiktaş ve fenerlileri sizin burağcanlığınız hoşnut ediyor. Bloklamışmış bu ne ya ergen gibi. Daha bir allahın kulunu engellemedim, tam ergen işi.

Bir arkadaş şu mesajımı alıntılasın da burağcan nasipleniversin.

@Experianc
    @Steven Gerrard

kardeş sen ve alıntı yaptığın kişiler bende bloklu ne yazdığınızı göremiyorum ama bu takım 4 yıl daha burak la oynayacak durum budur...digitürk ü kapattırabilirsiniz ,maçlara gitmeyebilirsiniz,maç saati sinema felan izleyebilirsiniz,bjk tarafına geçebilirsiniz seçim sizin

• quote:

Adam pas vermeye calisti olmadi.istiyorsunuz ki Burak ayagina gelen her topu kusursuz kullansin...yemin ederim çoluk çocukla uğraşmaktan biktim...su ligde buraktan daha iyi bir forvet kim var?adam koşuyor cabaliyor takim kotu olunca sucu burak ta aramaktan başka birşey bilmezsiniz...takimin kondusyonundan koşu nesafelerinden zerre haberiniz yok...burak yine koşuyor cabaliyor ariyor birşeyler yapmaya calisiyor...biktim vallahi yaaa...Burak anderlecht formasi giyseydi dun durdurabilecek miydin Burak i...takim olarak kotuyuz,gücümüz kondusyonumuz yok,2 li mücadelelerin hepsini kaybediyorduz kormusunuz nesiniz hala Burak hala Burak...yemin ederim baydi artik yaaa...

Doğru diyorsun kardeş... Kardeşimle maçı izlerken bana dediki... Say bakalım burak ayağına gelen kaç topu tutabiliyor.... Ve kaç topu isabetli olarak Arkadaşlarına atabiliyor... Ulen zaten takım dökülüyor.. Birde böyle izleyelim dedik.. Baktık... Sırtı dönükken gelen her TOP.. Ya bidona çarpar gibi geri sekiyor.. Yada içinden geçiyor.. İlk düzgün stopu 36.dk.da yaptı... Zaten çevresinde kimse yoktu... Ve topuda 2m. Gerisindeki meloya geri pas olarak verebilince double-double yapmış oldu. Aynı başarıyı 2.devrede 74. Dakikada bir daha gösterdi. Topu tutabildi ve ŞinoyA yan pas olarak hemde 6-7 metreden verebildi. Şimdi böyle fundamental yoksunu bir oyuncu golü atınca tabii kral olur.. Sonuna kadar haklısınız..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zigzeg

Arkadas dün kanser olucaktım.Buraka ne zaman top gelse korkuyorum.Yahu dünya çapında milyonlarca taraftarı üyesi geliri gideri olan bi takımın as forveti burak yılmaz yedeği umut bulut.İkiside iyi niyetli çok koşarlar fakat icraat yok.

Dün gece kendını yere attıgı pozısyon ıcın konusuyorum..Yahu arkadas takımın 1-0 geride vursan en azından bı pozısyon cıkar ordan gitti kendini yere attı.Bu nasıl bi lükstür neyine güvenerek atıyosun kendını gercekten merak ediyorum.Stada gelen seyirciye yazıktır

bu hafta senin takımında kim hakemi yanıltmak için defalarca yere attı kendini ona bak
  • İlk defa 91 de atılan gole sevinemedim. Maç içinde o kadar delirmişim ki gole bile sevinemedim. Çabalamasına kimsenin diyecek lafı yok. Ama futbolu zeka ile oynamazsan bir gün gelir patlarsın. Ne pasları pasa benziyor ne şutları şuta benziyor top kontrolü desen yok. Ama suç burak'ta ya da selçuk'ta değil. Suç onları bu kadar rahat ettirende. Defans alınacak dendi chedjou coştu. Sinan bolat alındı muslera geldiğinden beri en iyi performansını gösteriyor. Ama yabancı sınırında selçuk ve burak'ın yedeği yok. Onlarda rahat tabi.

Bir iki lafta prandelli'ye; tarihin tozlu sayfalarında kalmış 4-4-2 baklava taktiği için tebrik ederim. Cm 01/02'de Roma ile oynarken gördüm en son o taktiği. Senin elinde bruma olcan burak pandev umut gibi oyuncuların olacak ama kanatları sadece beklere teslim edeceksin inanılmaz. 4-3-3 bu takımın en iyi taktiğidir. Dzemaili melo sneijder ortada pandev bruma burak forvette olsa dün çok farklı olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Doğru diyorsun kardeş... Kardeşimle maçı izlerken bana dediki... Say bakalım burak ayağına gelen kaç topu tutabiliyor.... Ve kaç topu isabetli olarak Arkadaşlarına atabiliyor... Ulen zaten takım dökülüyor.. Birde böyle izleyelim dedik.. Baktık... Sırtı dönükken gelen her TOP.. Ya bidona çarpar gibi geri sekiyor.. Yada içinden geçiyor.. İlk düzgün stopu 36.dk.da yaptı... Zaten çevresinde kimse yoktu... Ve topuda 2m. Gerisindeki meloya geri pas olarak verebilince double-double yapmış oldu. Aynı başarıyı 2.devrede 74. Dakikada bir daha gösterdi. Topu tutabildi ve ŞinoyA yan pas olarak hemde 6-7 metreden verebildi. Şimdi böyle fundamental yoksunu bir oyuncu golü atınca tabii kral olur.. Sonuna kadar haklısınız..

Aylardir bunu dile getiriyoruz zaten ama buraga asik olanlar islerine gelmediği icin bu beceriksizligi goremiyorlar. Arkasi donuk top dagitamiyor top kontrolü sifir (kendini attigi pozisyona dikkat edin kiciyla kontrol ettiği icin top onune dusmedi) ataklari hucum faullerle kesiyor ayagindan cok cenesi çalışıyor, ofsayta dusmemek bi golcunun en onemli vasiflarindandir o da yok. Bana kimse bos milliyetcilik yapmasin kotu oyuncuyu kenara çekeceksin ama lanet olsun ki yabancı kurali elimizi kolumuzu bağlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Burak Yılmaz Ş.Liginde bari yapma
  • Alkan
    ‏@alkanGS57
    1. fotoğrafta pas vermeyen adam 2. fotoğrafta pas veriyor. Kabullenemiyorum.

Burak Yılmaz Ş.Liginde bari yapma

Burak Yılmaz Ş.Liginde bari yapma

• Bizi bu kan emicilere mecbur kılan tüpçüye lanetler olsun. ne küfürler yazılır da yazamıyorum.
  • adamın bariz bir şekilde ofsayt sorunu var.
    Pozisyon alamıyor.
    ofsayttan çıkamıyor.
    Adam pozisyon alana kadar fırsat kaçıyor.
    Forvetin zamanlaması çok önemlidir.
    Forvet, doğru zamanda doğru yerde olmalıdır.
    bir fırsat yakalıyorsun ama forvetin pozisyon almayı beceremediği için fırsatı değerlendiremiyorsun.
    Şampiyonlar liginde kimsenin fırsatları boşa harcayacak lüksü yoktur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Pas vermeye çalıştı da koşan adamın koşu yoluna pas verilir.

ee ne oldu yani bir topu öyle kullandıysa!futbol bu hata oyunu...kusursuz kim oynayabilir ki bu futbolu?iyi pas verirken gol atarken attırırken sesiniz çıkmıyor ama...
    takım olarak çok kötüyüz mücadele edemiyoruz fizik kondusyonumuz sıfır...2 li mücadelelerde hıç yokuz...koskoca galatasaray kendi evinde eskişehir gibi bir rakibe karşı tek pozisyon bulamıyor ...pozisyonon bulamadığı gibi saha içinde hiç organize bir durum yok!
    burak ı ileriye koymak biz burada takılıyoruz burak abi sen at da biz kazanalım mı demek yani kafanız almıyor neden anlamıyorsunuz körmüsünüz nesiniz anlamıyorum...eksileyin umrumda değil ne yaparsanız yapın...takım kötü olunca burak suçlu takım kazanınca burak ın adı hiç geçmiyor...bir defolun gidin beee...

burak 4 yıl daha bu takımın formasını giyecek ve bu ligin tozunu attırmaya devam edecek ne haliniz varsa görün!!!

Ne mi oldu öyle kullandıysa? Ciddi ciddi bu soruyu soruyor olamazsınız, kaldı ki Burak'ın bu bir değil iki değil. Eleştirilen yönü de oyun zekasının düşük olması. Koşan adamın önüne bıraksa da geçmese anlarım, koşan adamın arkasına top atmak ne demektir? Burak gol atarken iyiydi, hatta beğendiğimi de yazıyordum; fakat gol atamayınca oyun zekasının eksikliği bir yumruk gibi takımın üstüne iniyor. Peki takımın pozisyona girememesinin sebebi nedir sizce? Birinci sebebi Burak'ın duvar olamaması, oyunda koskoca bir sıfır olması ile ilerde top tutamamamız. Bunu görmek için az biraz futbol bilmek yeter. Ayrıca ne bu şiddet bu celal? Biraz sakinleşin ve üslubunuzu lütfen düzeltin.

• Kardeşim Fenerli Burak'a yandan top geldi bak izle dedim pozisyon ölecek beklediğim gibi tee defansa kadar yolladı topu. Burak adam geçen çalım atan oyuncu değil önüne top gelecek vuracak. Çok enderdir adam geçip çalım attığı. Kaldı ki bazen önüne gelen topu da atamıyor.
  • Alışmış artık.
  • En iyi yerli forvet diyorlar şuna birde, ben artık bu adamı kimseyle mukayese etmiyorum 10 kişi oynasak daha iyi

• Penaltıyı alsa kral burak dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Küçük Herifler

Penaltıyı alsa kral burak dimi

burak ağzıyla kuş tutsa, her maç santradan gol atıp 1-0 önde başlatsa, bu yaşından sonra c. ronaldo gibi oynasa bile KAZMA buraktır.
  • Burak mı Ronaldo mu? Kral yine golünü attı susturdu herkesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ciddiyim Olcay Şahan bile bu adamdan şu an daha iyi. Olcay en azından ummadık anda sahneye çıkıp maçın adamı olabiliyor.
  • Beyni olsa Benzema olur.
    Benzema olsa bizde olmaz.
    O Burak Yılmaz gol atıyor problem yok.(Bazıları böyle düşündüğünden bizden bir dıt olmaz)
  • Yav bir de gazete manşetlerinde "Herkes yılsa da Burak Yılmaz" falan yazıyor, sanırsın böyle nasıl çabaladı maçta...

Bu adam Galatasaray'a hakarettir. Top istiyor, ona doğru atılınca topa koşmuyor, kontrol zaten sıfır, daha maçın başında oyundan düştü beyefendi gol atamayınca.. Golden sonra bile hala bi afra tafra. Koşarak Chedjou'yu tebrik etmesi lazımken ellerini falan kaldırıyor tuhaf tuhaf hareketler...

Bir de "Burak çok koşuyor, mücadele ediyor" diyenler var. Yahu arkadaşlarım allahınızı seversiniz ne mücadelesi? Nasıl bir mücadeleyse ben hiç göremiyorum, boş boş gereksiz koşular mücadele mi oluyor? Böyle pres yapıyormuş gibi ama hiç alakası olmayan deli dana gibi gereksiz koşular...

Şu adamı nasıl yakıştırıyorsunuz bizim takıma anlayamıyorum arkadaş
  • quote:

quote:

quote:

Ya yeter artık ya, siz Galatasaray düşmanı Burağcanlardan nefret ediyorum. İçimizdeki truva atlarısınız. Tek aşkınız burağ olmuş. Galatasaray sevgisinin bile önüne geçmiş burağ aşkı. Maç boyunca yaptığı tek bir olumlu hareket yok, bir zahmet şu müsait pozisyonda adam gibi pas vereceksin, e onu da yapamıyorsan sen bu futbolu bırak kardeşim. Bu bir değil, üç değil, beş değil, onbeş, yüzonbeş değil... Siz burağcanlar fenerli misiniz nesiniz anlamıyorumki!

Sen Beşiktaş ve besiktaslilari hoşnut etmeye devam et...ben profesyonel futbol oynamis 30 yillik gs liyim.demba ba yi tam izleyemedik ama su anda burak bu ligdeki en iyi forvettir..blok...

Gözlerim acıdı bu yorumu okurken. Bu ligdeki en iyi forvet yapabileceği o tercihi yapıyorsa vay halimize.

Forvet görmesek inanıcaz ha, Necati yine gelip oynasın şu anki Burak'tan daha iyi oynar, en azından hücuma bir katkısı olur arada verkaça filan girer

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.