quote:Orijinalden alıntı: s.recaquote:Orijinalden alıntı: AseLaL ben güldüm Prokizya Kuymak Alıntıları Göster kuymağı yedim su içip duruyom yandı içim yahu,kesin bu hüsnünün ahı tuttu arkadaş
quote:Orijinalden alıntı: AseLaL kuymağı yedim su içip duruyom yandı içim yahu,kesin bu hüsnünün ahı tuttu arkadaş Buzlu badem gene işe yarayabilir:))
quote:Orijinalden alıntı: s.recaquote:Orijinalden alıntı: AseLaL kuymağı yedim su içip duruyom yandı içim yahu,kesin bu hüsnünün ahı tuttu arkadaş Buzlu badem gene işe yarayabilir:))Alıntıları Göster cırt
quote:Orijinalden alıntı: s.reca quote:Orijinalden alıntı: AseLaL kuymağı yedim su içip duruyom yandı içim yahu,kesin bu hüsnünün ahı tuttu arkadaş Buzlu badem gene işe yarayabilir:)) İş yine geldi dayandı buzlu bademe
quote:Orijinalden alıntı: Prokizyaquote:Orijinalden alıntı: s.reca quote:Orijinalden alıntı: AseLaL kuymağı yedim su içip duruyom yandı içim yahu,kesin bu hüsnünün ahı tuttu arkadaş Buzlu badem gene işe yarayabilir:)) İş yine geldi dayandı buzlu bademe Alıntıları Göster buzlu badem candır can
quote:Orijinalden alıntı: B.S.S.buzlu badem candır can Alıntıları Göster samsun da buzlu badem hiç görmedim,burda işe yaramaz
quote:Orijinalden alıntı: B.S.S.O zaman vadem al buzluga koy sonra ye Beymen Seri Sonu nun şu soğuk esprileri adamı öldürür arkadaş seçil ağullu dur
quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé SansBeymen Seri Sonu nun şu soğuk esprileri adamı öldürür arkadaş seçil ağullu durAlıntıları Göster Imsssss.
quote:Orijinalden alıntı: madroImsssss. Alıntıları Göster Tekil olmuş sahış, bu günler de gelen gelene.
quote:Orijinalden alıntı: MinikYas Tekil olmuş sahış, bu günler de gelen gelene. yavaş yavaş hepimiz geri dönüyoruz fenamı