Şimdi Ara

Eskiden güzel olan hanımefendilerin şu an bozmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 yıl onceki videosunu izliyorum mesela ne kadar hoş güzel kadınmış helal be diyosun.

Aradan 10 yıl geçmiş tabi. Şimdi bi instasına bakayım takip edeyim diyosun, daha ilk fotodan o modern instagram kızı vibeını alıyosun. Hayvan gibi makyaj, saçma salak cool pozlar, samimiyetten uzak menejerlere yazdirilmis gibi duran aciklamalar, 23498234 beğeni, kendisine yakismayan bi tarz ve bakis falan

Abi senin bi değişime gitmene gerek yoktu ki 10-15 yil onceki gibi aynı kalsan zaten türkiyenin en hanımefendi karakteriydin. Neden bozdun ? Neden diğerleri gibi oldun ? Niye yapiyorlar bunu gercekten anlayan var mı? Ozel isim vermeme gerek yok 15 yil once güzel diye düşündüğünüz genç bi hanımefendinin gidin instasına bakın dedigimi anlicaksiniz. herkeste var bu durum

• Yaşlandığı için olabilir mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

Olamaz

• Zurnalog kullanıcısına yanıt
    Ok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çoğu ünlü botox oluyor birşeye benzemek için ama hiç gerek yok. Botox olmadan gerçekten daha güzel.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet, yaşlanmakla ilgisi olamaz. Bende 10 yıl önce tipsizdim hala tipsizim, 20 yıl önce de tipsizdim. Bunu eleyebiliriz.

Can sıkıntısı olabilir. Sırf değişiklik olsun diye saç baş tarz bişiler değiştiriyolar, ondandır.

• Vay, Epsilon, hoş geldin!

N'aber? İyi misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.