Şimdi Ara

Buralar hep bitmiş . ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden buralarda hep kaliteli server'lar olurdu. Her ne kadar bi çoğu düzenini kuramayıp yalan olmuş olsa da :D Yabancılar oyunları yaşatırken biz türk'lerin hali vasat . Kalmadımı eski oyuncular kalmadımı eski kurucular. O sabahlamalar. Telefonun alarmını kurup reset atıp tekrar yatmalar slot kavgaları, tatlı sert bi rekabet. Hiç göremiyorum hiç Mu online bitmiş.

• Katiliyorum artik eski oyunlar kalmadi eski ortamlar yok hey gidi hey okuldan kacmalar aksamlarl set ha

yelleri reset hayelleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla yazmasamda 2008 den beri bu forumdayım malcolm seni felan hep hatırlıyorum nickini çok zevkliydi eskiden bilmiyorum mu online bu nesilde neden oynanmıyor . Ortamı çok farkı mu onlinenin ya umarım o gunler geri döner .
  • Server acmayi dusunu yorum ama eski arkadaslar gelirmi bilmem gene bi 20arkadas olsak eskilerden el birligile server acarlz ama varmi oyle ortam olurmu. acaba

• MalcolM-X-
    http://www.97dmuonline.com/
    97d fatih diye bir arkadas acti clineti vb cogu seyi özeldir eski versionlari sevenler icin iyi bir sunucudur insanlar hack vb seyler yapmak istedigi icin boyle sunuculari gormez kalite kalitediye bagirir ama eski sunucularin hic birinde kalite yoktu en basitinden hex ile aç her seyi gorunurdu sadece oyun icin cogunluk bir topluluk vardi istekalite kısmıda orasi idi.
  • Kardesim haklisin ama boyle zor server lazim yr sunucu olarak sunucu almayldusunuyorum ve saglam firma onerecek arkadas larl bekli yorum

• şu an hali hazırda zor bir server var ve baya kaliteli yıllardır Türkiye'nin en büyük serverı ama bu forumla bir türlü uyuşamadılar :)
  • sadece playerlerde hata aramayın. yıllardır mu online oynadım kayda değer tek bir gelişme gösteremedi. diğer online oyunlarla karşılaştırılamaycak kadar geride kaldı. sezonlar peş peşe geldi bi cacık yok. bana göre mu da cezbedici bir şey kalmamıştır.

• Gelişemeyen oyunlar maalesef gelişen piyasaya ayak uyduramıyorlar beklenen son. =)
  • mu online daki tek sıkıntı tam olarak görüntülerinin şu anki oyunlara göre gelişememiş olması yani hep aynı şeyleri yapmak bayıyor bir süre sonra dediğiniz gibi eskiden burda server falan açardık dosya kırar paylaşırdık aramızda şakalaşırdık ama herkes dağılır gider zamanla kalanlar kalır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witch_King

mu online daki tek sıkıntı tam olarak görüntülerinin şu anki oyunlara göre gelişememiş olması yani hep aynı şeyleri yapmak bayıyor bir süre sonra ...

10 yıldır kaç mu server'ında oynadığımı hatırlamıyorum ama losttower 7 baymaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_d -- 31 Mayıs 2015; 22:51:27 >
  • Çocukluk aşkımdı geçti gitti herşey gibi. Şimdi üstüne para verseler oynamam artık yıllar yılı oynadım geriye kalan güzel hatıralar ve arkadaşlıklar ama somut birşey elime geçmedi. Yaş büyüyünce bu tip şeylerin derdi artıyor

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.