Şimdi Ara

forum bitmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha ne konu yapasım geliyor ne konulara yorum yazasım var,özellikle son yıllarda gelen çöp z kuşağı üyeleri ve yetkililerin standartı olmayan davranışlarından sebep bitmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 1 Temmuz 2022; 8:58:27 >

• insanları serbest bıraksan azıtıyorlar.banlasan forumda adam kalmıyor. sorun şu ki,dışarda kurallarla baskılanmış ve hayatın sillesini yemiş insanlar burda kimliğim belli değil diye otobana çıkıp hız sabitleyiciyi 200e ayarlıyor, o adamı durdurmanın tek yöntemi banlamak.. işin sonunda forumda adam kalmıyor. adam da diyorki ben istediğim gibi azıtamayacaksam forumda olmama gerek yok zaten bu nedenle banı yiyene kadar kopalım kanka dur şunla da bi şakşak geçiyim diye takılıyorlar forumda.kırıcı aşağılayıcı küstahca yazılar yazıyorlar. sonra admin banı çakınca ukela admin şöyle admin böyle admin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum kültürünü sözlüğe çevirdiler, dh'nin muazzam üye kaybı da var. konu dışı için hep kötü derlerdi ama 2012 ve öncesi gayet kaliteliymiş şu an belirgin olarak fark ediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O vakitleri gerçekten merak ediyorum ya. Özellikle de konu dışı ile sinema forumlarını. Şu an konu dışı acayip depresif bir haldeyken sinema ise yoğun bakım halinde çok bir aktifliği yok. Yine de idare ediyorum bir şekil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ItsAtakan24 kullanıcısına yanıt
    Ekşi ve twitter'ı toplasan konu dışı yapmıyordu o zamanlar gerçekten çok güzeldi. Sinema bölümü her zaman güncel ve aktifti insanlar yazıyordu, şu an güncellik durumu çok az.

• Doğru. Sinema forumunda gezdiğim vakit epey bir konunun bundan 6 7 8 9 hatta 10 küsür seneler önce açıldığınü ve aktif biçimde konuşulduğunu gördüm. Ama konu dışı nasıldır onu tahmin edebilirim ancak. Bence o zamanlar ekonominin de iyi olmasıylan daha mantıklı ve daha çok "beyler şunda indirim var bi bakın" ya da "........... dizisinin yeni bölümünü nasıl buldunuz?" gibi konular açılıyordur diye düşlüyorum.

O tarz konular yoktu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu aktif olmuyor DH bitmiş
    10 yıl önce açıldı
    reddit forum değil mi
    3 yıl önce açıldı
    burası bitmiş
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haaa ama yine de daha pozitif konular vardı di mi? Nasıldı acaba?

• bakmak zor degil gecmis konulara bakin kafa ayni kafaydi kiz konulari komsu konulari camdan atlayacam ben ulan ilac bulun bana cocuk yapalim mi cocuk yapmayalim mi en iyisi yapmayalim.. yuh faturaya bak bu ne ulan.. bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    gerıye sar bak konulara bu kadar aglayan yoktu o zamanlar ozellıkle kız konuları,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrudur vallahi

2011-2014 arasında efsaneydi gerçekten.. lisede servis beklerken DH Konu Dışı bakardım.. çok anım var gerçekten..

iş hayat koşuşturması diye bırakmıştım.

eski DH caps arşivleri vardı.

bir örnek:

özet geçeyim, meyan kardeşimiz kızın içine bıraktı.bunun yüzünden konu açtı ve yardım istedi. Boşalacakken geri çekecekken, içerde unuttuğunu yazmıştı. Seneler sonra konu açıp "evlendim, mutluyum" kelimelerini kullandı. bizde ona GeriÇekeMeyan diyorduk

forum bitmiş

https://www.google.com/search?q=geri%C3%A7ekemeyan+donan%C4%B1mhaber+site:forum.donanimhaber.com&sxsrf=ALiCzsb53B7veTsmFA6Bo6JR-MQvg1r40g:1656763082452&sa=X&ved=2ahUKEwjbnYa4k9r4AhU1QvEDHQXuDu0QrQIoBHoECAoQBQ&biw=1600&bih=757&dpr=1

++

BONUS

https://forum.donanimhaber.com/dh-efsane-konular-surekli-guncel--92013237

• MoneyWizard007 kullanıcısına yanıt
    Olaya gel sen

Sahiden o vakitleri deneyimlemek isterdim ama yaşım gereği o dönem 5 6 yaşında olduğuma o fırsatı kaçırdım maalesef. Yine de forumda takılmak epey hoşuma gidiyor ya.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91EE1B1DA -- 30 Temmuz 2022; 3:18:25 >
  • Sınırsız banlar, sebepsiz konu silmeler, eksi butonunun kaldırılması vs...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu eksi butonu meselesi kalsa iyi olurmuş redditteki upvote downvote gibi işe yarayanlar öne çıkardı hem. O ban meselesinde de bikere YT'de bir video görmüştüm 2006 ban darbesi diye kaç yüzmüydü binmiydi ne kullanıcı şehit olmuştu. Onun sebebini halen anlamadım ya fa da unuttum nedendi acep?

Fabrikatöroğlu olayını mı diyorsunuz?

• Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Dur dediğim olayın videosunu atayım sizde anlatırsanız olayı sevinirim

İlk atacağım 2006'da olmuş
    https://www.youtube.com/watch?v=Gc5QPDGPzwU&feature=youtu.be

Bir tane de 2009'da olmuş şimdi gördüm
    https://www.youtube.com/watch?v=xmSYRNaWT-U&feature=youtu.be

Bunların olayları ne acaba sadece kurallara uymamaktan olacağını sanmıyorum.

• ee daha daha nasılsınız ben geldim diye mi kasıldınız @chaisan gelmiş hoş gelmiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.