Şimdi Ara

Buram Buram Braum Rehberi (W.I.P) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
2.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Metalli Head

biri şikayet edebilirmi silinmesi için? ne saçma ırkınız varmış arkadaş :D okumadan önce atarlanan. ilk görüşlerim, karaktere hakim oldukça geliştireceğim, work in progress yazısını atardan in-depth guide diye okudunuz sanırım :D support main olan biri olarak ilk görüşlerimden başlayıp karakteri sonuna kadar analiz edip edindiğim bilgilerle geliştirerek yardımcı olmayı düşünmüştüm. ama türklerin karakterini unutmuşum :D muhtemelen bu mesajdada buraya kadar okumadınız ama daha üste yazdım bak bu sefer daha kolay anlayın diye :D türklerle uğraşmak tamamen vakit kaybı.

normal insanlarda:
    arkadaşım sen yazmamışsın ben braum'a a itemini aldım şu şekilde güzelliğini gördüm öneririm sende dene.

türklerde:
    6 tane item yazmissin baska bi bok yok.

Arkadaşım atarlanıyorsun da şimdi şöyle bir durum var. Rehberden bahsediyorsun;
    Rehberin kelime anlamı= Birinin doğruyu bulmasına yardımcı olan, yol gösteren kimse veya şey, delil. Kıosa bir özetleme sadece üstünde fazla durmaya gerek yok. Ama bunun için ne yapman gerekir. Öncelikle o konu üzerinde iyice uzmanlaşman lazım, farklı yollar izlemen lazım bu yolları izlerken neler edindiğini aktarman lazım, onun dışında bir şampiyon rehberi hazırlayacaksın güzel kötü bir şey değil ama bunu ilk 1 ya da 2 oyunda asla başaramazsın. Sebepleri;
    -Karakteri tanımıyorsun,
    -Önerilen itemler dışında farklı build ve farklı takım kompozisyonlarını bilmiyorsun,
    -Karşında ki rakibin için daha ne yapacağını ve ona karşı nasıl bir karşılık vereceğini bilmiyorsun,
    -Skill zamanlamasını ve hangi pozisyonlarda kullanacağını bilmiyorsun,
    -Takım savaşlarında daha nasıl pozisyon alacağını veya hangi pozisyonda olacağını (savaşımı başlatacaksın yoksa karşı takım başlatacağında kimi koruyacaksın) bilmiyorsun,
    -Sadece kendi koridorunda ki rakip şampiyonlara karşı item çıkıcaksın ama takım savaşlarına geçmeden karşı takımın item sıralamasına bakıp ona göre nasıl bir build hazırlayacağını bilmoyrsun.
    Daha çok sebep sayabilirim sana. Öncelikle bir rehber hazırlamadan önce şampiyonu sanki sen çıkarmış ya da önermiş gibi bilmen gerekir, o yüzden burada yapılan eleştirilere önem vermen gerekir kimse sana hazırlama demiyor ama zamansız sadece post konusu için ve millete atarlanmak için cevaplar yazma yaptığın hatayı kabul edip olgunluğunu göster. Ha dersin ki "ben böyleyim" o zaman yaşına veririm senin. Biraz daha zamana bırak bence.

• quote:

biri şikayet edebilirmi silinmesi için? ne saçma ırkınız varmış arkadaş :D okumadan önce atarlanan. ilk görüşlerim, karaktere hakim oldukça geliştireceğim, work in progress yazısını atardan in-depth guide diye okudunuz sanırım :D support main olan biri olarak ilk görüşlerimden başlayıp karakteri sonuna kadar analiz edip edindiğim bilgilerle geliştirerek yardımcı olmayı düşünmüştüm. ama türklerin karakterini unutmuşum :D muhtemelen bu mesajdada buraya kadar okumadınız ama daha üste yazdım bak bu sefer daha kolay anlayın diye :D türklerle uğraşmak tamamen vakit kaybı.

normal insanlarda:
    arkadaşım sen yazmamışsın ben braum'a a itemini aldım şu şekilde güzelliğini gördüm öneririm sende dene.

türklerde:

yapma yaww

• adam mı oldun da kelime oyunu yapı]yon seni de banlatacam

• quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Rehber açmaya değecek insanlar yok bu forumda malesef benimde aklımda vardı ama açmıyorum hiç.Post konusu açmak en iyisi o zaman herkes mutlu oluyor.

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

normal insanlarda:

türklerde:

Türkleri normal insanlardan farklı kategoriye aldığın için ülkü ocaklarına haber saldım geliyorlar.

• 200 oyunu olanlar rehber açmıyor. 1 oyunlu adam rehber açmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Rehber açmaya değecek insanlar yok bu forumda malesef benimde aklımda vardı ama açmıyorum hiç.Post konusu açmak en iyisi o zaman herkes mutlu oluyor.

1 oyun atıp rehber hazırlamak gerçekten biraz basite kaçıyor , ama lol forumundaki şahsiyetlerin seviyesiin gerçekten düşük olduğu söylenebilir diğer forum bölümlerinde takılıp çok rahat farkı görebiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shyvana

Arkadaşım sinirlenmişsin ama ligine bakıyorum gümüş 5, oynadığın maç sayısına bakıyorum en fazla 3... Rehber hazırlamak için hero ile çeşitli heroların karşısında oynayıp counter vs. olaylarını çözmek gerekiyor. Şu an sen değil Türkiye birincisi bile rehber hayırlasa sağlıklı olmaz.

Arkadaş haklı,devamlı braum ile oynamaya çalışıyorum bir çok bilgiye sahip oldum ama hala rehberlik yapacak düzeyde değilim.Biraz daha pişmemiz gerek.Şuan ki açılacak rehber rehber olmaz.
  • Çok opmuş verdim artını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu buram buram braum ddgil tutsu kokuyor nPtniz hippi filan mi yaktiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.