Şimdi Ara

Buram Buram Braum Rehberi (W.I.P)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
2.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uğraşmaya değmeyen arkadaşlar yüzünden kaldırılmıştır. uğraşılmaz trdeki communityle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalli Head -- 13 Mayıs 2014; 10:36:51 >

• 1 oyuna rehber op
    Wl op
    S5 op
  • Aynen w/l op :)
  • Build op
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazmonot

Build op
    anlayana 1 oyun saz anlamayana 31 assist az. niye yardımcı oluyum dediysem bende size kaldırıyorum bu siteden değmez.
  • Lol e ilk başladığım gün haftalık freeler de alistar vardı. Dota daki str herolara benzediği için almıştım. Ve o oyunu kazanmıştım. Hep önerilen itemleri kasmistim. Keşke bende o gün forumda bir alistar rehberi acsaymisim.
  • 1 güne me rehberi lan, 2 oyunu güzel geçen rehber açacaksa işimiz var valla
  • Biraz daha oynayıp oyle acin rehberi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaybettiren

Biraz daha oynayıp oyle acin rehberi
    merak ettim ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

merak ettim ha

Çok şey kaybettin biz gördük artık çilingiriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaybettiren

Biraz daha oynayıp oyle acin rehberi
    biri şikayet edebilirmi silinmesi için? ne saçma ırkınız varmış arkadaş :D okumadan önce atarlanan. ilk görüşlerim, karaktere hakim oldukça geliştireceğim, work in progress yazısını atardan in-depth guide diye okudunuz sanırım :D support main olan biri olarak ilk görüşlerimden başlayıp karakteri sonuna kadar analiz edip edindiğim bilgilerle geliştirerek yardımcı olmayı düşünmüştüm. ama türklerin karakterini unutmuşum :D muhtemelen bu mesajdada buraya kadar okumadınız ama daha üste yazdım bak bu sefer daha kolay anlayın diye :D türklerle uğraşmak tamamen vakit kaybı.

normal insanlarda:
    arkadaşım sen yazmamışsın ben braum'a a itemini aldım şu şekilde güzelliğini gördüm öneririm sende dene.

türklerde:
    6 tane item yazmissin baska bi bok yok.

• Lan yoksa sen simdi hepimizden uyanikmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: No__RULES

Lan yoksa sen simdi hepimizden uyanikmısın
    Rehber açmaya değecek insanlar yok bu forumda malesef benimde aklımda vardı ama açmıyorum hiç.Post konusu açmak en iyisi o zaman herkes mutlu oluyor.
  • Bir oyun atıp rehber hazırlamanın mantıklı tarafını söyler misin? Ortada rehber denilebilecek bişey yok,ilk oyunda şansa da kazanabilirsin ve ligin de yüksek denemez insanlar neden senin rehberini kale alsınlar?
  • Oo adam buildi kaldirmis. Silver 5 guide ina degmiyomusuz aglayalim.
  • Arkadaşım sinirlenmişsin ama ligine bakıyorum gümüş 5, oynadığın maç sayısına bakıyorum en fazla 3... Rehber hazırlamak için hero ile çeşitli heroların karşısında oynayıp counter vs. olaylarını çözmek gerekiyor. Şu an sen değil Türkiye birincisi bile rehber hayırlasa sağlıklı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalli Head

uğraşmaya değmeyen arkadaşlar yüzünden kaldırılmıştır. uğraşılmaz trdeki communityle.

ben de konuyu görünce sevindim ahanda Türkçe bir rehber diye. keşke kaldırmasaydın. neyse bakalım sağlık oolsun diyelim ing olanları araştıralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

1 oyuna rehber op
    Wl op
    S5 op

Herkesle dalga geçiyorsun kendi lolkingini atsana sincap
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

merak ettim ha

Çok şey kaybettin biz gördük artık çilingiriz

Buram Buram Braum Rehberi (W.I.P)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Tam çilingir oluyodum rehber kalktı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.