Bildirim
Burası En İyi Nasıl Savunulur (Kaynak Üssü)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kaynak üssü şans işi. Her türlü alınır, o yüzden kasma. Daha lvl düşük ilerde ne kaynak üsleri çıkacak karşına..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
orada zaten bir değişiklik yapamazsın ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AlptekinCK
orada zaten bir değişiklik yapamazsın ki
olur mu. havan toplarından ikisini binanın arkasına koyarım. topları da iki göbeğe koyarım tanklara karşı mümkün olduğu kadar etkili olması için. makinalıları da üs merkezinin etrafına koyarım cıbıldak sarışınlara karşı. sniper kulesini de en öne. oduncu kulübesini de arkaya, onunla gambota enerji toplamasınlar durduk yere.
ha bir de eğer kaynak üssünü alamazsan yeni rakip bulmanı tavsiye etmem. çünkü daha güçlüsü gelecektir. eğer alamazsan bekle, belki öbür oyuncu oyuna senin kadar asılmaz ve ilerde ondan güçlü olunca alırsın. ben böyle aldım bazı yerleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 23 Mayıs 2015; 23:43:10 > -
aaa yuh kaynak üssü ne zamandan beri düzenleniyor şimdi deneyince fark ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AlptekinCK
aaa yuh kaynak üssü ne zamandan beri düzenleniyor şimdi deneyince fark ettim
Ağaçları taşlarıda toplayabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X