Şimdi Ara

BURASI FENERBAHÇE CUMHURİYETİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başkenti :Papazın Çayırı
    Yönetim Şekli :Federasyon Destekli Otonom Bölge
    Para Birimi :Kara Lira
    Obabaşı: A.e Yıldırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

abi cok ciddiyim okadar güldürüyorsunuz ki beni. saha kapatıp açma olayından sonra hala kalkmış Federasyon destekli falan diyorsunuz ya helal olsun.yani
  • Bab kopardın beni.
    quote:

Orasi Fenerbahçe cumhuriyeti

• quote:

Orjinalden alıntı: electra

Bab kopardın beni.
    quote:

Orasi Fenerbahçe cumhuriyeti

Dimi ne kadar komik.

• quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

yaw cok samimi söylüyorum. yemin ederim en ufak alaycı bir tavrım yok. ama hayretler içerisindeyim. Yani bu lafa niye bukadar cok takıyorsunuz. Sana birisi aslan dese nolacak ötekine imparator dese nolacak biz Fenerbahçe spor kulübüne cumhuriyet desek nolacak. Hayatınızdan bişey mi eksilecek ya da biz bişey mi kazanacaz. altı üstü bir benzetme basit düşünün biraz. Öyle pkk mkk T.C katarsan olayın içine ooooo işimiz var valla
    Ben sanırım ne düşündüğümü anlatamadım ve sanırım sen de. Farklı frekanslardayız. neyse önemli değil. Kalpler kırılmasın da gerisini boşver dostum

bence yanlış arkadaşım sen ne düşünürsen düşün.
    bu gibi hassas konularda yanlış.başka konularda olsa tamam da...
    insanlar gene diken üstünde en ufak bir provakasyonda birbirine girecekler,giriyorlarda...

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç
    bence yanlış arkadaşım sen ne düşünürsen düşün.
    bu gibi hassas konularda yanlış.başka konularda olsa tamam da...
    insanlar gene diken üstünde en ufak bir provakasyonda birbirine girecekler,giriyorlarda...

gözünü seveyim öyle bir yazmışsın ki Fenerbahçe=PKK. Ne provokasyonu, ne birbirine girmesi daha yeni mi var sanki Fenerbahçe Cumhuriyeti benzetmesi?
  • neyse arkadaşım sen anlatmaya çalıştığımı anlamadın belkide anlamak işine gelmedi.
    son yıllarda çıktı bu fenerbahçe cumhuriyeti lafı ve benim hoşuma gitmiyor.onu söyleyebilirim sedece.
    yani cumhuriyet içinde cumhuriyet olmaz.
    hayalide olsa benzetmede olsa olmaz.
    sonra "benzetirler" adamı birgün ne olduğunu anlamaz kimse...
  • kısır bir muhabbet. kapatalım gitsin. yoksa ben bişey yazarım sen yazarsın böyle gider bu.
    ayrıca ben milliyetçi değilim ve sanırım o yüzden konu bana sacma geliyor. ama sen oldum olası takmışımdır diyosan sanırım sen millietçisin ve o yüzden hoşuna gitmiyor.
    quote:

neyse arkadaşım sen anlatmaya çalıştığımı anlamadın belkide anlamak işine gelmedi.
    son yıllarda çıktı bu fenerbahçe cumhuriyeti lafı ve benim hoşuma gitmiyor.onu söyleyebilirim sedece.
    yani cumhuriyet içinde cumhuriyet olmaz.
    hayalide olsa benzetmede olsa olmaz.
    sonra "benzetirler" adamı birgün ne olduğunu anlamaz kimse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 15 Eylül 2005, 14:15:39 >
  • yeterince,olması gereken kadar milliyetçiyim abartılı değil.
    zaten kızma sebebimde bu.sen belki milliyetçi değilsin ama bir sürü insan var forumda görüyorum lafa geldimi Türkiye Cumhuriyeti de falanda filanda vatanda eldende gidiyoda bir sürü saydırıyor burada ama fenerbahçe cumhuriyeti gibi abuk bir laf ediyor kalkıp.
    ben bunlara kızıyorum daha çok...

ayrıca kendine cumhuriyet yakıştırması yapan bir sizi gördüm şimdiye kadar.
    bu megolomanlığınızdan mı kaynaklanıyor nedir çözemedim bir türlü.
    ayrı bir dünyada yaşıyormuş havasımı vermeye çalışıyorsunuz yoksa ruhen gerçekten öylemisiniz bunu anlayamadım hala...

hani Reali var Milanı var adamlar aşmışlar almadık kupa yenmedik takım oynamadık futbolcu kalmamış adamlarda ben bir kez bile olsun Real cumhuriyeti veya Milan cumhuriyeti diye bir laf duymadım.
  • o zaman sana şöyle bir açıklama yapayım: cumhuriyet benzetmesini yapmamızın asıl sebebi Fenerbahçe taraftarının takımına ve birbirine olan bağlılığını göstermek için cıkarılmış bir söylem de olabilir. Tabi bu benim görüşüm. Eminim bir çok arkadaş da benımle aynı fikirdedir. bunun megalomanlıkla alakası yok. tek acıklaması olabilir dediğim gibi: birlik, beraberlik ve bağlılığın simgesi. kulübüne bağlı olmak için kupalar kazanmaya gerek yok. o zaman sadece ama sadece seyircisin demektir. yani kulübünün iyi günüünde varsın kötü gününde yoksun.
    quote:

yeterince,olması gereken kadar milliyetçiyim abartılı değil.
    zaten kızma sebebimde bu.sen belki milliyetçi değilsin ama bir sürü insan var forumda görüyorum lafa geldimi Türkiye Cumhuriyeti de falanda filanda vatanda eldende gidiyoda bir sürü saydırıyor burada ama fenerbahçe cumhuriyeti gibi abuk bir laf ediyor kalkıp.
    ben bunlara kızıyorum daha çok...

ayrıca kendine cumhuriyet yakıştırması yapan bir sizi gördüm şimdiye kadar.
    bu megolomanlığınızdan mı kaynaklanıyor nedir çözemedim bir türlü.
    ayrı bir dünyada yaşıyormuş havasımı vermeye çalışıyorsunuz yoksa ruhen gerçekten öylemisiniz bunu anlayamadım hala...

hani Reali var Milanı var adamlar aşmışlar almadık kupa yenmedik takım oynamadık futbolcu kalmamış adamlarda ben bir kez bile olsun Real cumhuriyeti veya Milan cumhuriyeti diye bir laf duymadım.

• tabi canım çok bağlısınız..
    3 bin kişiye oynadığınız,topçunuzu yenildiler diye arabalrın içinde,havaalanlarında kovaladığınız günleride gördük biz.
    sizden bunları duymak garip geliyor bana nedense.
  • şimdi konu başka yöne gidecek ama yazacam napiyim. yaw güzel kardeşim hangi takım durmadan iyi gitmiş? hangi takımın her maç sahası full cekiyor? kaldı ki başkaları şampiyonluga oynarken 18-19bin kişilik stadlarını derbi maçlarda bile dolduramazken FB en kötü zamanında 25-30bin kişiye oynuyordu.
    Knedi futbolcusunu dövme olayına gelince: 2-3 paralı adamın yaptıgını nasıl milyonlarca Fenerbahçe taraftarına mal edersin Neyse sana daha cevap yazamayacam. Sen takıl dur bu cumhuriyet lafına.
    quote:

tabi canım çok bağlısınız..
    3 bin kişiye oynadığınız,topçunuzu yenildiler diye arabalrın içinde,havaalanlarında kovaladığınız günleride gördük biz.
    sizden bunları duymak garip geliyor bana nedense.

• kardeşim f.b önce kendi tv sini adam etsin. üç dört geri zekalı çıkıp hep rakipleri aşağılayıp duruyor. sonrada aziz yıldırım beyefendi çıkıp bana küfür ediyorlar diye dert yanıyor. şimdi şurada küfür edeceğim adi herife olmayacak. tövbe tövbe. adamın suratını görünce nedense içimden ana avrat küfür etmek geliyor. f.b düşmanı filan değilim ama f.b tv ye ve başkanına uyuz oluyorum kardeşim. bir kanalda rakipler hakkında ancak bu kadar adice konuşmalar yapılır. onlara önce aynaya bakmalarını tavsiye ederim. belki kendilerini tarif ediyorlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 15 Eylül 2005, 15:07:34 >
  • burada sadece fikirleri paylaşıyoruz. küfür gibi bir olayın olması söz konusu değil. Anlıyorsun değil mi arakadşım? yoksa seviye yerlerde gezinir. içinden istediğini de. ama burda olmayacagını sen de söyledin. Sakin olalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysroguz

FB tv de bir kaç kendini bilmez şerefsiz var ve diğer takımlarla dalga geçip kafa buluyorlar. bunlar ayıp şeyler. Sözüm ona büyük başkan aziz yıldırım beyefendi kendisine küfür edildiğini söyleyip duruyor. siz böyle yayın yaparsanız gün gelir sadece küfür etmeklede kalmaz adamlar. fenerbahçe büyük filan değil. kendini büyük zanneden bir cüce sadece. G.S ın aldığı uefa ve süper kupayı bile tesadüf olarak alındı dedi aziz yıldırım. yahu bu tesadüfler hep g.s ve beşiktaşamı rastlıyor. takdir etmesinide bileceksin kardeşim. bir kerede şu fenere rastlasın. valla açık söyliyeyim bu ülkenin hangi takımı yurt dışında maç yapsa desteklerim ama konu F.B olunca zerre kadar destekleyesim gelmiyor. bunun sebebini merak edenler F.B tv yi izlerlerse oradaki adi heriflerin tavırlarına dikkat ederlerse ne demek istediğimi anlarlar. bu zihniyetle f.b den cumhuriyet değil köy bile olmaz. büyük kulubün tv kanalıda ciddi olur ve adam gibi programlar yapar. rakiplerini aşağılamak içinmi kuruldu o kanal. eğer öyleyse f.b ve zavallı başkanı daha çooooooooookkkkk küfür yer. önemli olan insanın kendisine küfür ettirmemesidir. hakan şükür için torinolu şaban derler (neymiş efendim hakan sözde kralmış), trabzonun başkanı kanal kanal sürten ve f.b yi şikayet eden bir zavallıymış ( tabi bunları söylerken alaylı şekilde gülüşmeler ve küçümser laflar ediyorlar ve dalga geçiyorlar ama hakemin maçı trabzondan alıp f.b ye verdiğini söylemiyor şerefsizler), beşiktaşın başkanına ve futbolcularına laf atıyorlar. (4-3 lük maçtan önce beşiktaşın ligteki durumunu küçümseyip dalga geçmeler ve yavşak yavşak gülüşmeler vardı. tabi maçtan sonra hiç birisi çıkamadı tv ye). varmı f.b de böyle futbolcular. bu ülkenin gelmiş geçmiş en büyük golcüsüdür hakan. siz ne derseniz deyin. bu gerçekde değişmez. işte büyük f.b nin büyük kanalı bu. aslında bu tamda f.b yi tarif eden bir kanal. siz niye g.s, bjk ve ts rakiplerinizi desteklediği zaman kızıyorsunuzki. haketmiyorsunuzki desteklenmeyi. ufak takım f.b. avrupa şampiyonu olsada ufak takım f.b. taraftar için bir şey demiyeceğim ama yönetimi çok art niyetli ve f.b onlar sayesinde mali olarak büyüyor ama aslında küçülüyor. hemde çok küçülüyor. ve artık bu ülkede en fazla seyirci f.b de değil. son olarakda g.s ın aldığı eufa ve süper kupalarıda siz değil torunlarınız bile rüyalarında göremez.

bak ezgin kardeş o ufak dediğin fenere 3 camiayı birleştirip yorum yapabiliyorsun sende biliyorsun üçünü toplasan bir fener etmeyeceğinide laf olsun torba dolsun.Fenerin büyüklüğü için kupa gerekmez bunu anlaman için hergün gündemi takip etmen yeterli
    başkanı balicilerin kucağına oturmuş gelmiş geçmiş en ağlak ve sinsi camianın taraftarı arkadaşım benim eziledurun....

• f.b tv bu yayınları niye yapıyor. amacı nedir? oradaki 3-4 adi herif kim oluyorda diğer takımların başkanı, oyuncusu ve hocalarıyla dalga geçme ve aşağılama hakkını kendilerinde buluyorlar. kim bu adamlar. süzmecemi şeçildiler bu kanal için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysroguz

f.b tv bu yayınları niye yapıyor. amacı nedir? oradaki 3-4 adi herif kim oluyorda diğer takımların başkanı, oyuncusu ve hocalarıyla dalga geçme ve aşağılama hakkını kendilerinde buluyorlar. kim bu adamlar. süzmecemi şeçildiler bu kanal için.

seyretme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assos -- 15 Eylül 2005, 15:29:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalhirca

hayali bir cumhuriyetiniz var ama ne cumhuriyet aynı osmanlı padişahları gibi bir yönetim aziz bey de bu cumhuriyetin padişahı ya güya

yaşasın Türkiye Cumhuriyeti

Arkadaş osmanlı imparatorluğunu küçümsercesine yada kötülercesine bir tavır yazmıysın seni kınıyorum. 3 Kıtaya hükmetmiş bir imparatorluğu böyle bir alaylı dilde kullanma. Bu yazını düzelteceğini umuyorum. Anlı şanlı geçmişinizi görmezden gelmeyin.

Bende bu fenerbahçe cumhuriyeti tabirine karşıyım. Yani anlıyorum siz onu başka manada kullanıyorsunuz ama türkiyede bir tane cumhuriyet var oda türkiye cumhuriyeti. Bu tarz tabirler farklı yönlere çekilebilir. Başka tür sloganlar bulmanız sizin ve biz vatan sevdası olan kişiler için daha hayırlı olacaktır. Burdaki herkez türkiye cumhuriyeti vatandaşıdır. Beşiktaşlısı galatasaraylısı fenerlisi, trabzonsporlusu ve diğer anadolu takım tarafatarları hepsi türkiye cumhuriyeti vatandaşidir. Bunun aksini istiyenler kendilerine başka bir ülke bulacaklar. Bu son sözüm bazı gruplara, ülkemizi bölmeye çalışanlara.

• quote:

Orjinalden alıntı: Hoobastank

Re-Public! of Fenerbahçe
    http://forum.donanimhaber.com/m_4099433/tm.htm

Ya hocam sen yemiyon içmiyon uyumuyon heral. Yazının saatine bak saat 3:43

FB'ye saldıracağım derken helak olup gidecen..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.