< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Birde böylesi Allah korkusu olmayan iftiracı, bu işe gönül vermiş olanları değilde satıcıları savunan tipler var.
.Bu kişiler bize her türlü iftirayı atıp hakareti ederken, satıcılara karşı asla tek bir kelam etmezler İşte bunlar yüzünden satıcılar bu tür forumlarda tutunuyorlar. |
Dallas kardeş sende bas parayı Samsung sat malum zaten o markadan başka önerdiğin tv görmedik.
|
Uzağa gitmeye gerek yok, tavsiye konusunun son sayfasındaki tavsiyem (VA) LG 50un7400 de kime neyi anlatıyorumki...
Tam 10 yıla yakındır karşımdaki onca okuma yazma bilen insana Meselenin markalarla değilde VA-İPS panel tipleriyle alakalı olduğunu, Oled üretme/satma aşkı yüzünden diğer tüm markalar %99 İPS panel üretip, (numunelik sony X9 modeli hariç) 55-65/100hz VA Panel üretmezlerken! Samsung %100 modellerini VA panel üretiyor, tüketicilere çok daha fazla seçenek sunuyor ve sırf bu yüzden bizim Filmci ve Oyunculara neden daha fazla Samsung önerdiğimi/zi bir türlü anlatamadım. Aslında ben alatmayı anlatıyorumda sanırım bu kadar basit bir denklemi anlamayan insanlar ya satıcı/marka fanı yada okuma yazma bilmiyor çünkü bunun başka bir izahı yok. Hadi bu bir yana Yaw bu saçma sapan konu yüzünden şahsıma iftira atanların biriside çıkıp; "Yaw hakikaten Sony,lg,philips gibi önde gelen markalar neden 55-65/100hz/VA Panel üretmiyorlar" demiyor, sorgulamıyor bu konuda bu markalara ve satıcılara tek bir laf etmiyorlar. |
dedi samsung satıcısı..
|
Sen burayı forum mu sandın?
Her zaman derim 2008-2009 yıllarına kadar burası forum'du o yıllardan sonra kar amaçlı internet sitesi oldu |
Bu yazdıklarınıza çocuklar bile inanmıyor artık. Laf kalabalığı yapmaya gerek yok, direk "parayı veren düdüğü çalar" dersiniz, konu kapanır.
Beyaz eşya bölümünde, yıllardır gizli gizli pazarlamacılık yapan, onlarca hesap açarak insanları kandıran, manipüle eden, sürekli aynı markaya yönlendiren kişiye hiçbir yaptırımınız yok! Üstelik bu kişinin alenen tavsiye ettiği markanın pazarlama departmanında çalıştığı defalarca kez ispatlanmasına rağmen, siz sadece ispatları sildiniz. İspatları siteye ekleyenleri cezalandırdınız, bu kişiyi ifşa edenlere çeşitli cezalar verdiniz. Siz önce yazdıklarınızda samimi olun, bu gizli pazarlamacılar için gerekeni yapın, bu kişileri "firma yetkilisi" olarak atayın, sonrasında kaç para aldığınız bizi ilgilendirmez. Yeter ki daha fazla kişi kandırılmasın. |
Hocam keşke dediğiniz gibi kendi konusunda dursa ama malesef
Şişede durduğu gibi durmuyor hesabı sırf reklam parası vermenin özgüveni ile Tv bölümünü hiç abartısız kendi sanal mağazasına çevirdi. Forumun çok güzel bir Arama özelliği var buda kanıtı Search "0506 620 31 32" https://search.donanimhaber.com/?q=0506+620+31+32%E2%81%A0%E2%81%A0&p=1&token=576540&hash=870357D73E4B428E3B372660D43713A3&forums=284&member=2778627&devicetype=browsermobile&order=date&in=all&type=both&scope=all&range=all |
Bir doktor çiftçilikten, ahçı berberlikten, avukat kasaplıktan vs vs vs anlamaz.
Yani buraya gelen insanların çoğunluğu elektronikten anlamıyor, satıcıların kendilerini kandırıp kendi markasını satma derdinde olduğunu inanın bilmiyor. Bakın yazımdada dedim, ben forumda "kendi kulvarlarında" oldukları müddetçe satıcılara karşı değilim Ancak bahse konu bu satıcı (brknil06) sponsoru olduğı LG konusu değil, TV bölümünü kendi sanal mağazası gibi kullanıp, istisnasız her konuya günde yüzlerce mesaj atarak forumdaşları kendi ağına çekiyor. İşte bu yanlıştır FORUM kültürüne terstir bende bu duruma parmak basmak istedim. |
Kendisinin yetkisi zaten lg konusu. Onun haricindeki tanıtım amaçlı mesajları şikayet edebilirsiniz. Reklam anlaşması olması tüm bölümde her konuya istediğini yazacak anlamına gelmiyor.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 7 Eylül 2020; 19:53:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|