Mis gibi. Deve sidiği ile beraber daha şifalı oluyormuş öyle diyolla |
Burası Hindistan Değil, Maraş ! (2. sayfa)
-
-
Gavurların çok sevdiğim bir lafı var;import the third world become the third world.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Koltuk altında gezdirmeyi unutmuş işletme sahibi arkadaş 1 yıldızı buradan kırıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
AB burun çeviren İslamcılar ve Ulusal Kemalistler mi? Kerimcan denen akp trolü bile daha zeki yorum yapıyor xd
-
Ulusalcı Kemalistler ne alaka?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu başlığını görünce başıboş sokak hayvanlarıyla ilgili görüntüler filan var sandım bir an. Ama gerçi evet bu da bir nevi 2 ayaklıların başıboşluğu sayılır. Halk bilinçlenip bu şeylerş tüketmezse bu tipler böyle şey hijyensiz garip şeyleri garip koşullarda satamaz. Aslında devletin böyle şeylere el atmazı lazım ama devlet devlet değil ki. Koca ülkeyi çiftliğe çevirdiklerinden beri bir başıboşluktur gidiyor.
Çok da abartılıyor bence; restaurante, pastaurante, kafirauntelerin mutfakları ya da paketli ürünlerin imalathaneleri nasıl acaba. Kapalı kutu.
En azından burada üretim aşamaları açık ve net, flu değil. Üreticiden tüketiciye her aşama şeffaf. Şeffaflık güven verir.
Onlar da kendi askeri diktatoryalari devam etsin diye antidemokratik isler yaparak abden uzak tuttular ulkeyi
Bkz 71 muhtirasi 80 darbesi 28 subat vs vs
Basa chp gelse onlar da kendi diktatoryasini kurmaya kalkar bu ulkede her kesim iktidari ele alip diger kesimleri sömürmek istiyor herkes icin demokrasi ve iyilik isteyecek kadar "iyi" insanlardan olusan bir toplumda yasamiyoruz 10 insandan 9u kötü insan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim baba tarafı Maraşlı 1 kere gitmedim büyüdükten sonra , o kadar cahil ve batıl var ki gidip sinir sahibi olmaya gerek yok
Cidden soruyorum
Bu forum sana neden ceza veremiyor?
-
Onlardan kaldığını pek sanmıyorum. Günümüzdeki CHP de AKP'ye benziyor gerçi.
Görecez
Adaylığını dayatarak 100 milyonluk ulkeyi uçurumdan atan biri vardi chpde hatırlamıyorsun?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pirom dedemi mi diyon
"ABD den ve Avrupa dan damızlık erkek getirip ırkımızı ıslah edelim" diyenlerin torunları siz susun konuşmayın, her fırsatta İslam'a ve dine saldırmayın.
-
Böyle diyenler olduğunu bilmiyodum bak konuya vakıfsın demek ki.
Boş yapma hade.
@venomboy_85 adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:
Cidden soruyorum
Bu forum sana neden ceza veremiyor?
@Nat Alianovna bu kullanıcı sizden ceza almayacağını bile bile alenen sinkaflı küfürler ediyor ama siz sadece mesajını siliyorsunuz. Bunun sebebi nedir?
-
@venomboy_85 adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:
@Nat Alianovna bu kullanıcı sizden ceza almayacağını bile bile alenen sinkaflı küfürler ediyor ama siz sadece mesajını siliyorsunuz. Bunun sebebi nedir?
Bana sosyal medyada sırf seninle aynı şekilde düşünmüyorum diye vadan hayini demek
ben ülkem için daha iyi yaşam standartları için AKP'yi eleştirince bana cehape zihniyeti demek küfür ile aynı şey ha öyle küfür etmişsin ha böyle bana göre farkı yok
Aynısını biz yapsak zabıta tepemizde biter, ayrıcalıklı statükoları var normal şaşırmayın.
-
bu forumda sol görüşlü adminler çok birşekilde size ceza yazdırıyor kendi yandaşları vasıtası ile. ayrıca adnimler neden konu açar konuya müdahil olur anlamak zor bir üye hem savcı hem hakim olamaz ama burada serbest.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X