Teğmen
Tarihinde Katıldı
Toplam: 155 (Bu ay: 2)
356126 gün 21 s. 6 dk. kaldı
Yunanlı şarkıcı
İzmir Belediyesi ve Yunan şarkıcı.
Havya sıcaklığını ölçme
Merhabalar,
multimetre ile havya ucu sıcaklığını ölçebilir miyiz.?
Havya ucu
Merhabalar, Proskit marka ısı ayarlı havya istasyonu aldım, yedek uç almak istiyorum fakat sitelerde bu uçlardan bulamıyorum, yardımcı olur musunuz.?
Uç numaraları aşağıda çizelgede var.
Lehim havyası
Merhaba arkadaşlar. SONEXSON marka kalem lehim havyası nasıl bir havya, kullanan var mı? Evde kullanmak için alacağım, bilgi ve tecrübelerinize dayanarak soruyorum.
Dikiş makinesi arızası
Vavyen anahtar bağlantısı hakkında
Merhabalar oda girişinde ve oda içerisinde olmak üzere iki lamba ve iki vavyen anahtar bulunuyor, anahtarlar içerisinde iki mavi kablo klemensle bir araya getirilmiş, buat kullanılmamış, oda içerisinde bulunan lambanın yerinde iki ayrı boru içerisinde biri kırmızı diğeri mavi ikişer adet kablo bulunuyor toplam 4 adet, oda girişinde ki lamba da kırmızı ve mavi iki adet kablo bulunuyor.
Oda içerisinde bulunan birinci borudaki kırmızıyı ikinci borudaki maviye bağladım lamba yandı, oda girişinde ki lamba yanmıyor
sormak istediğim şu: Oda içerisinde bulunan diğer iki kablonun oda girişinde ki lamba ile bir bağlantısı var mı varsa nasıl bir bağlama yapılır.
Çalışan psu çalışmıyor
Arkadaşlar PSUnun çıkşına 9 ohm direnç bağlayınca stop etti çalışmıyor sizce kısa devre mi oldu? Ne yapmam gerekir.
Direnç hesaplaması
Arkadaşlar aşağıda resmini koymuş olduğum direnç renkleri nasıl okunur? Ben şöyle okudum ama siyah rengin başta olması yasak değil mi?
Siyah,beyaz,gri,altın,yeşil
PSU entegresi
Arkadaşlar PSU nun entegresi patladı, bunun muadili oluyor mu yoksa aynı numaralı entegre mi takılması lazım? Aynı parçalar ya da çoğu parçalar bulunmuyor bu parçayı nasıl temin ederim.
Arkadaşlar kırmızı çizgi içine almış olduğum konnektörü değişmem gerekiyordu yerli sitelerde aradım bulamadım bildiğiniz tedarik edeceğimiz bir yer var mı?
İkinci bir şık ise bu konnektörü havya ile lehimlerini erittğim halde yerinden çıkmadı spatula ile çıkardım bir sorun olur mu?
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 224
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 11.967 (Bu ay: 197)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 63 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic