Şimdi Ara

Burası Ne İşe Yarar Bilen Varmı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. Aşağıdaki resimdeki boş yerlere hangi item koyulacak?
    2. Pm nasıl kapatılıyor?
    3. Bankaya girerken inn hostesse tıkladığımda en altta daha önce hiç görmediğim bi seçenek vardı orsını sadece gold premiumlular kullanabilir diye bi uyarı aldım.Burası ne işe yarar?

Burası Ne İşe Yarar Bilen Varmı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bufyyy -- 4 Ağustos 2006; 10:31:13 >

• Bilen kimse yok herhalde Daha çoğu kişi oyunu indirmekle meşgul herhalde.Neyse bi şekilde öğrenirim artık
  • 3.inndeki bölümde eşya kiralanıyo
  • Pm nin Nasıl Kapatıldığını Söleim Mesajların olduu bi yerde 3 nokta var oraya tıklıon ordan bloklamak istediinin yanındaki işareti silion
  • 1. oralara armorunu güçlendiren ek armorlar koyuyosun, görüntün değişiyo biraz, ama daha göremedim burda.
    2. pm de sol altta ki veletin kafasına tıklıyosun orda options var, ordan kapanıyo.
    3. tam olarak ne yazdığını hatırlamıyorum.
  • oraya item koyman için görevi war yada ben öle biliyorum ama görev olup olmadığından emin değilim mama oraya xp artıran hp mp artıran drop şansını arttıran takılar takyıosun
  • cevaplar için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iyibey nedir ne işe yarar?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben moradonda bi adama gittim valkyrie armor diye garip bi armor var pauldron ve helmet çok feci karizma bişi ama görev gibi galiba bişi istiyodu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.