ben cz nin bi ucuna gittim bi anda,town çektim düzeldi
Kardes sen dc olmusun banada 48 m gııttı gorundu bı relog cektım baktımkı gerrı gelmıs korkma korkma!!!
O bazen oluo biz statlari degiştirip shelleri sattık öbur gün SHELLER USTÜMÜZDE AMA STATLAR AYNIYDI...
buu 0 , 0 noktası serv er kapatılda veya dc olundunda cıkıyor . daha once de biçok kişi oraya ışınlandı oyunun hatası yani özellikle bu sıralar cok oluyor
yaf o bugdan dolayı belli bir yerler war galiba serverlar orayı kontrol edemio we oraya gelince server seni 0,0 koordinatına atıo bikere olimpiada savasta olmustu humandık arkadas 0,0 a ışınlandı karşı tarafın keeperi falan görünüodu ne town cekilio ne tp edilio biraz sonra dc oldu
oyun hatası tamamen
merak etme geçer
geçer geçer
askıda kalmak bunamı deniuo ?
banada olmustu sc yapınca geçio
reser atılınca ya dc verio ya da 0,0 a ışınlıo yapcak bişi yoq. ama bence dc den iidir.askıda kalma ölme yoq
quote:
Orjinalden alıntı: twipy
SERVER'LARA RES GELDIGINDE OLUR BISI OLMAZ OYUNA GIRINCE AYNEN DEWAM EDERSIN RAHAT OL
sen gelmionmu bizim clana beramustaki
0yun ßaz£n Kafasına Göre Seni "0,0" K0rdinatına Atıyor. ßilenler vardır. ßi arada ßulutlara Atıyordu. İğrenç ßir ßug Yani
quote:
Orjinalden alıntı: Hard_Soldier
quote:
Orjinalden alıntı: duff
herkez dc oldu o3 de
ne alakası war arkadasım ?
he ne alakası var de sen benım 60 lık charda da oldu aynısı hatta bende 36m exp de gıttı fakat 2dk sonra herkes dc oldu yanımdakı arklarda dc oldu ordan bılıyorum sonra yıne oyuna gırdıgımde duzelmıstı.
NERE BURA YAWS[
ben de geldim buraya dm dönerken eslantla ilgili bi bug galiba select çektim kurtuldum town çekemiyordum
Dark stonelerin arkası gibi
dark stoneların arkası en cok bu maradondo oluyo ılk kez eslnta gordum
Genellikle gm lerin oc luk yapmak için yaptıkları bişey
Aynısı banada olmuştu SC yaptım düzeldi. Ama bana lvl 64 adam gösteriyodu.