Şimdi Ara

BURASI NERESI ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evt boyle şeyler olabiliyor bende bi keresinde eslant dan lufere geçerken kapıda kaldım ne cıkıp ne de girebiliodum
  • SERVERLARA RESET ATMAYA YAKIN ZAMANLARDA GENNELLİKLKE BÖYLE OLUOR KARDEŞ BANA DA OLDU TOWNDA ÇEKİLMİOR
  • bendede tam aynıyere ışınlandı birileriyle konuşunca nickimi yasamıyodu tp yapamıyoru mageler
    ve aynı resimden bi sürü gördüm
  • aynısı oldu bana ash dts partysindeydim
    birden ısınlandım bir yere harket edemedim
    yazı filan yazamadım
    sonrada cıktım bastan girdim
  • tadını çıkar derim.. olur arada.. salak bi bug işte.. genelde tp yapıldıktan soora oluo.. KO nun gizli alemlerinin keyfini sür..
  • Hayır ne bugı saçmalamayın belli bir yer de değil bu.Banda aynısı oldu biz eslantta ex kasıoduk.Birden partyden bir kişi gitti ve bir yere ışınlandım yazıyrdu ancak nicksiz yazıyordu yani
    beni bir yere ışınladılar
    adsız:beni bir yere ışınladılar
    değil nicksiz olarak ondan sonra benim private yerinde kendim klavye tuşlarına basmadığım halde benim nickim yazdı başına @ eklenerek ve aynı yere (tıpa tıp) çektiler ve townda çekemiyorsun.Ben sordum millete adamın biri yapmıştır dediler.
    Biz çünkü iki partyle kapışıyorduk yer kapmak için olabilir aslında...
  • Kordinatlara baksana
  • donanım haberden çoğu kez buna benzer şeyler okumuştum oyun dupe wıpe yaparkenmi felan buraya gönderiomuş çok gıcık bişi z ye basınca boşbişi çıkıo buda knightın bir arızası
  • bnde bi kes moradondaki lycanların arkada ki kalenin oraya tplenmiştim girdim oyuna bişi olmadı
  • bu oyunun o kadaaar cok hatasi varki bu da onlardan biri 0,0 noktasina otomatik tp onlinesiniz ama kimseye yazi yazamiyor hareket demiyorsunuz
  • bende bikere el morad castleda harpy lerin ordan suyun içine düşmüştüm oluo böle şeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicanvil -- 1 Mayıs 2006; 21:26:24 >
  • Dark Stone yani golemlerin arkadasi harpyleri gecip uste cikinca.
  • ULA CAHİL MİSİNİZ 1. OLARAK 0,0 A EN YAKIN YER MORADONDUR
    2.OLARAK KEKURİKEKUKARA ADLI KECOON BOSSUNUN ÇIKTIĞI GEMİNİN KIYIYA YANAŞTIĞI YERİN ORDAKİ YERDİR ORASI
    UMARIM ANLAYAN ANLAMIŞTIR !
  • quote:

Orjinalden alıntı: knightsever

ULA CAHİL MİSİNİZ 1. OLARAK 0,0 A EN YAKIN YER MORADONDUR
    2.OLARAK KEKURİKEKUKARA ADLI KECOON BOSSUNUN ÇIKTIĞI GEMİNİN KIYIYA YANAŞTIĞI YERİN ORDAKİ YERDİR ORASI
    UMARIM ANLAYAN ANLAMIŞTIR !

arkadasım gormuyorsun sanırım burası eslant hemde golemlerın orası kar beyaz yerlerı gormuyormusun hatta oraya mageler sayesınde cıkabılıyosun dagın tepesıne ama arkadasınkı oyunun hatasından dolayı 0.0 kordınatlarına atmıstı orası !!!! bılıp bılmeden sallamayın plss!!!!
  • hayalet şehri bulmuşsun harbi orası da neresi
  • bende golemlerin arkasına düştüm aynı şekilde ya da kalluga nın arkasına ne bilim.select char yapmak hiç aklıma gelmedi bak ya tüh.town falan da çekemeyince çıktım oyundan
  • quote:

Orjinalden alıntı: deccaleb

Olympia 3 Eslantta 2 kişi Apostle dönüyorduk. Birden buraya ışınlandım. Ne olduğunu anlamadım. bileniniz var mı?

http://img272.imageshack.us/my.php?image=20064271417360kq.jpg

şimdi senin soracaın soru burası neresi biz naapalım siz 2 kişi apos dönüosanız alala.
    lunarın oraya benziyo.
  • bendede oldu bu bir cok kez ve bu bugdan yararlanip farkli sekilde kullananlar var ve bu bugu yaratmakda cok kolay normalde yani sizin HP niz FULL gozuksede Party nizdekiler Sizin HP ve mananizi 0 olarak goruyorlar . lakin bu olay dan zarar gorenlerde olabilir. yani Relog attiginizda ölmüs olarak dogabilirsiniz dikkat.
  • Server göçünce seni oraya atıyor.. beimde başıma çok geldi.. helede son zamanlarda daha çok... böyle olunca çık oyundan... charın bi 3-5 dakika oyunda kalmaya devam edecek... onu düşür... ve bulunduğun servere girmeye çalış... serverin göçmüş olacağını göreceksin... güzel bişi bence.. çünkü o sırada kasılıyorsan yatmana engel oluyor :)).. bazen böyle olmadan dc oluyorsun... o kötü... oyuna girdiğinde yatmış oluyorsun :((
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.