Şimdi Ara

Burası Rize! İşte işsizliğin fotoğrafı! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
7.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çay toplamayı biliyorsan buyur gel paşalar gibi yaşarsın. 15'er günden senede 3 defa çalışıyorsun, diğer vakitlerde varsa başka işin onu yap, yoksa gir çalış bir yere.
  • Rize valisi 1 trilyon 800 bin tl ye makam arabası alsın bunlarda sırada beklesin ve en yüksek oyu versinler:) bence müstehak bunlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben istifa edip hemen geliyorum^^ Sadece merak ettim e350 almam için ne kadar çay toplamam lazım?

Burası Rize! İşte işsizliğin fotoğrafı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Troll Bender -- 27 Şubat 2020; 7:4:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rize trabzon yozgat konya bu ve bunun benzeri yerlere acimiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sansim midir bilmiyorum ama buyuk sehirde bir tane bile yobaz rizeliye rastlamadim. Gerci rastladiklarim da rizeye yolun dusmesin diyorlardi. Haklilarmis

• Aç kalın umrumda değil siz seçtiniz bunu sokakta yatarlar yine akpye verirler bunlar

• PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Acınacak bir durum yok senin gibi fakir değil Rizeliler zaten.
  • Görünüşe göre bu durumdan sıradakilerin hepsi oldukça memnun. Hepsinin yüzü gülüyor. Adam zaten olayı şansa bağlamış. Orada neden sırada olduğunu bile irdelemiyor. Beyni nerde bıraktıysa soğuğu bile hissetmemiş. Helal.
  • 830 kişi mevsimlik alınacak. Bu adamların ailelerini bir ay boyunca geçindirmeye çalışacağı para muhtemelen Rize valisinin altına çektiği cix audisinin fiyatına denk gelecek. 2000 kişinin aylık geçim kaynağı bir valinin makam aracı hükmünde. Yazık.

• 850 kişi iyiymiş. Ekrem İmamoğlu 260 kişi işe aldı, 5000 kişi başvurdu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.