Şimdi Ara

buraya lütfen bakın böyle şey olurmu??:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lütfen ban yazmayın areste 62 lwl(human) wariorum adım graderjack 62 lvle göre item ve para gönderirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler..En yakın arkadaşım(dı) tarafından hack yedim.yardım isteyeceğim kimse yok.
    benim areste çarım yoooookbunu başkası yazmış beinm üyelikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adımburak -- 25 Ekim 2006; 12:17:12 >

• Bende Bu Gün Hacklendim Ve Kimseden İtem DiLenmiyorum..Emeğinle Yap Kimseye Verme..
  • bende 3 kere en ii ark sandığım .erefsiz taraından soyuldumm
    hem de bu kişiler aynı diildi ko insanın gözünü kör edior
    toplam 3 kerede 15 gb ye yakın item gitti
  • bb kendi çabanla kazan hem charenin hacklenmediği ne malum
  • kusura bakmayın benim üyeliğimi biri kullanmış benim areste çarım da yok heklenmedimde
    kim kullandıysa onuda bilmiyorum hepinizden özür dilerim şifremi deiştiriyorum bi daha olmaz
  • Hacklenmek kendi sorunun başkalarını ilgilendirmez oynamaya deva metmek istiyorsan kendi itemini kendi bulacaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: adımburak

kusura bakmayın benim üyeliğimi biri kullanmış benim areste çarım da yok heklenmedimde
    kim kullandıysa onuda bilmiyorum hepinizden özür dilerim şifremi deiştiriyorum bi daha olmaz

hatanı düzeltmek için bi oyun olmasın bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kusura bakmayın benim üyeliğimi biri kullanmış benim areste çarım da yok heklenmedimde

Tabi Hep Öle Olur...

Baktı Yardım Yok Kimseyi Kandıramıcak Hemen Kıvırmaya Başladı Lafları 2 yüzlü olma Adam Gibi Adam Ol...
  • doğru konuş plsss kimin yazdığınıda buldum e maili adamın akrobat73@hotmail.com
    sorabilirsiniz
    sende bilmeden konuşma 2 yüzlü deme ben dieste oynuyorum çarımın adı 68burak68 ardream çarı. areste adamım yok bilmeden konuşma ayıppppppp.............
  • kardeşş sende bana hakaret ettin
    1. yalancı dedin
    2.2 yüzlü dedin
  • x de soyuldu charım ve x den soğudum şimdi bilgi ve tecrübemle p de kasıyorum 55 oldum bile sende öyle yap o saatten sonra o char tekrar soyulabilir
  • ya anlamıyomusunuz ben soyulmadım benim areste çarım bile yok biri benim üyeliğimle yazmış
  • quote:

kardeşş sende bana hakaret ettin
    1. yalancı dedin
    2.2 yüzlü dedin

O Zaman Bak Şikayet Butonu Sağ Tarafta...
  • HALA İNANMIYOMUSUN ONU BENİM YAZMADIĞIMA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.