ileriki patchlerde kullanılmak için yapılan bir yer... zaten orası olmasaydı güzel gözükmezdi..
quote:
Orjinalden alıntı: M¥MØ®uK
ileriki patchlerde kullanılmak için yapılan bir yer... zaten orası olmasaydı güzel gözükmezdi..
sen bıtanesın :D ne gusel soledım
clan liderlerinin ata benzer bi yaratığı oluyor ya belki onu koyuyorlardır oraya hiç knight de ata binmedim
quote:
Orjinalden alıntı: M¥MØ®uK
Evet ya oraya bişi koymasalar boş olurdu çok iğrenç gözükürdü!!Iyyyy!!
pelerın se eğer hollow kıng bırazdan damlar bu konuya soler o clan baskanı !!
quote:
Orjinalden alıntı: .::BaTu::.
Oraya tek başına pelerin alınca takabiliyosun yani kişisel pelerin yeri orası Tek başına o onp yi kasıp sorada caitharosu yatırırsan oraya pelerin takabiliyosun Bİ TEK BEN BİLİYOMUŞUM
Bana bir tek sen sallıyorsun gibi geldi. Hem pelerin canavarı(caitharos) kesmenin asıl amacı şovalye (knight) olmaktır bu da topluca clanla birlikte olur. Son olarak böyle bir şey olsa mutlaka bir kişide olur ve SS görürdük ama tüm ko'larda gördüğümüz SS'lerin tümünde orası boş.
evet evet bencede sallıyo
orası boş kalsa ınventory felc olur cok sekılsız durur 2. pelerınle uzaktan yakından alakası yokkk
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme