tşk ler beyler sanırım knight de onun yerini dolduracak bişi yokturlaf osun die koymuşlar
quote:
Orijinalden alıntı: scream_boy
tşk ler beyler sanırım knight de onun yerini dolduracak bişi yokturlaf osun die koymuşlar
Alıntıları Göster
Oraya tek başına pelerin alınca takabiliyosun yani kişisel pelerin yeri orası Tek başına o onp yi kasıp sorada caitharosu yatırırsan oraya pelerin takabiliyosun Bİ TEK BEN BİLİYOMUŞUM
quote:
Orijinalden alıntı: .Profesör.
Oraya tek başına pelerin alınca takabiliyosun yani kişisel pelerin yeri orası Tek başına o onp yi kasıp sorada caitharosu yatırırsan oraya pelerin takabiliyosun Bİ TEK BEN BİLİYOMUŞUM
Alıntıları Göster
ESKİ KNİGHT ONLİNE ZAMANINDA TAKILIYOMUŞ.OMUZLUK,AMA YENİ K.E DE KALKMIŞ O
quote:
Orijinalden alıntı: PosioN
ESKİ KNİGHT ONLİNE ZAMANINDA TAKILIYOMUŞ.OMUZLUK,AMA YENİ K.E DE KALKMIŞ O
Alıntıları Göster
yok bee
quote:
Orijinalden alıntı: .Profesör.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: .::BaTu::.
sallama
quote:
Orijinalden alıntı: Xarinth
quote:
Orjinalden alıntı: .::BaTu::.
sallama
Alıntıları Göster
omuzluk olsa simdiye kadar en azından 1 kisin omuzluk fp görmüs olması gerekmezmiydi ve oraya kisisel pelerin takılıyo olabilir ama pelerinb görevi clan icin yani clan baskanı olmadan o göreve gidemezsin hadi gittin diyelim o kutudan cıkan anahtarı clan baskanının acması gerekiyo