yawwww ben baktım hele ama buraya takılanların çoğu yani gereksiz kısmına takılanların çoğu üst mevkide olan kişiler gibi geldi yanlışmıyım bana mı öyle geliyo yoksa ben gereksizmiyim bunları okuyan arkadaşlarmı gereksiz anlamadım.......................................
[Deleted by Admins]
Valla bende anlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Volkan.
Valla bende anlamadım.
rahat ol herkez eşittir bu ortamda herkezin yeri vardır aramızda yeterki yazdıklarımıza dikkat adelim ayıp kelimeler kullanmıyalım kullansakta sevimli hale getirelim
quote:
Orijinalden alıntı: Volkan.
Valla bende anlamadım.
hicran üste çık sen burda helak oluyon yapma gözün sevem ağlattın beni ben diğer arkadaş kendini övüyomu çok yıldızlı olan arkadaş için şeyyettirdim yani söyledim bence buraya gelenler mesaj sayısını arttırmak için uğraşıyo bende ama 10 mesaj attım 24 de kaldı namıssız yawwwwww
quote:
Orijinalden alıntı: badbadbad
hicran üste çık sen burda helak oluyon yapma gözün sevem ağlattın beni ben diğer arkadaş kendini övüyomu çok yıldızlı olan arkadaş için şeyyettirdim yani söyledim bence buraya gelenler mesaj sayısını arttırmak için uğraşıyo bende ama 10 mesaj attım 24 de kaldı namıssız yawwwwww
Alıntıları Göster
[Deleted by Admins]
quote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
[Deleted by Admins]
Alıntıları Göster
[Deleted by Admins]
quote:
[Deleted by Admins]
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: _HicraN_
quote:
Orjinalden alıntı: _HicraN_
yapma yaw
öcüü bu sana değildi hee
ok cnm anladım zaten msj saatinden
quote:
[Deleted by Admins]
Alıntıları Göster
evet...... faniyiz ,,, göcüp gidecez,,,,,, ahan burdayım ahan orda,,,,,, şimdi nerdeyim bilemiyim (ama harbi harbi ne kadar rütbeli şahıs varsa burda her yerde bi şeyler yazip duruyolar sonumuzu hayır eyle donanim )
quote:
evet...... faniyiz ,,, göcüp gidecez,,,,,, ahan burdayım ahan orda,,,,,, şimdi nerdeyim bilemiyim (ama harbi harbi ne kadar rütbeli şahıs varsa burda her yerde bi şeyler yazip duruyolar sonumuzu hayır eyle donanim )
Alıntıları Göster
buraya 5~10 postla gelenlere feyk denilir o yüzden yeniler fazla uğramıo
quote:
Orijinalden alıntı: RespecT
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: RespecT
Alıntıları Göster
feyk ????? anlamı ne........
quote:
Alıntıları Göster
fake demek
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: badbadbad
FAKE
english: sahte, gerçekdışı.
quote:
Orijinalden alıntı: öcüüü
quote:
FAKE
Alıntıları Göster
genelde fake olanların fake olmadığına inandırmak için söyledikleri şey
quote:
Orijinalden alıntı: öcüüü
quote:
FAKE
Alıntıları Göster
hımmmmmmm gerçek dışılık, olay imelemece ,bunlar biraz gereksiz işler diyecem ama şu anda gereksiz bi mevkii deyim ve ayriyetiten gereksiz yerdeyim ağzımı açmayı gereksiz buluyorum. gereksiz konuşurken gereksiz yazdığımında farkına vardım yawwww yazmayın arkadaşlar gereksiz gereksiz olmuyor walla....
quote:
hımmmmmmm gerçek dışılık, olay imelemece ,bunlar biraz gereksiz işler diyecem ama şu anda gereksiz bi mevkii deyim ve ayriyetiten gereksiz yerdeyim ağzımı açmayı gereksiz buluyorum. gereksiz konuşurken gereksiz yazdığımında farkına vardım yawwww yazmayın arkadaşlar gereksiz gereksiz olmuyor walla....
Alıntıları Göster
la cins la bu
quote:
Orijinalden alıntı: zrb
la cins la bu
Alıntıları Göster
gerekli bi yere git o zaman
quote:
Alıntıları Göster
quote: