Şimdi Ara

buraya takılanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gerekli bi yer yokki buraya casio fotoların karşılaştırması varmı yokmu diye girdim bulamadım, bulduğum yer gereksiz lik (bune anlamadım) işte sizle beraberim şu anda yarın yarın departman arkadaşım buldun mu özellikleri der se gereksiz gereksiz bakacam , gereksiz bir acı olacak üstümde , emrah ın şarkılaını dinleyerek gideceğim işyerine "acıııııııı keder benim sırtımda aaaaaaaaa (böyle bir şarkı vrmı bilmiyorum ama sıktım)" ayrıca CİNS mins cips kek böyle laflar kullanmayalım ben buraya gereksizlik için geldim lütfen lütfen ama birbirimizi kızdırmayalım aynı gereksizliğin içinden gelen kişileriz........
  • sen bi yat uyu.sabaha birşeyin kalmaz
  • yatıyorum,,,, beni selzenişli bulan ve bulmayan bütün gereksiz arkadaşları selamlıyorum ahan şu anda uyudum...............

• doğru düşünüyorsun..
    buradan ne cumhurbaşkanları..ne başbakanlar..ne paşalar...ne sanatçılar geldi geçti....
    mesela Hülya Avşar...
    2001 de üye oldu....o zaman gereksizler falan yok..bu gördüğün her taraf yayla..ağaçlık..
    nicki @MaViŞ
    yasaklı sitelerden link verip şarkılarını yollardı..
    1-2-3 tamam..ama 4. de @ADO banladı..kendisine sor istersen...
    sonra sen al bir fake nick..
    her taraf konu dolu..SİZİN AĞZINIZA...
    terbiyesiz..
    siteye girdiği ip. yi öğrenip evini bulduk..
    gittik dövdük....ben,@ado,@efulim@çikimon_finane aya e (eski arkadaştır)

sonra mesela Davut Güloğlu..sene 2000..forum yeni açılmış..bu gördüğün her taraf yayla..
    o dönem Davut Güloğlu henüz laz değil..Adanalı..fellah..
    2004 Kasımda Laz oldu o...
    ben yetişemedim..halen Rum um..
    neyse...
    bir pozlar koyuyor foruma..çırılçıplak..göğüslerine su dökmüş ki kasları çıksın diye..
    o derece...
    ya..1-2-3..eee noluyo abi falan...ses yok...o zaman imageshack falan yok öyle..nerdeeee...resimi faks ile gönderiyor..
    öğrendik tabi telefonu..
    bulduk adresini..
    ne diyim sana..o dönem..işte ben..@ado@efulim yurt dışındaydı o dönem Tahrana gitmişti at almaya..yani işte ben@ado@banner@gun abi. vardı birde..
    gittik bunun evine..
    nasıl pislik..
    nasıl çirkef..
    kırdık ağzını burnunu...

yani kimleeeer geldi kimler geçti peeehh peeehhh
    Coşkun Sabahında dediği gibi..
    anılar işte..
    şimdi gözümde canlandılar..

Bir ara Coşkun Sabahıda anlatırım ama vaktim yok..
    çok efendi adamdı..

• quote:

Orjinalden alıntı: badbadbad

yatıyorum,,,, beni selzenişli bulan ve bulmayan bütün gereksiz arkadaşları selamlıyorum ahan şu anda uyudum...............

yine bekleriz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.