doğru fener 3 yedi bildiniz ama tur arlayark atmasını da bildi kimse Fenerbahçenin kazanmış olduğu başarılara tesadüfi diyemez lütfen sahada ter döken mücadele eden futbolcuların hakkını yemeyelim.
quote:
Orjinalden alıntı: sanfiyto
gönlüm fenerin kazanmasından yana ama durum ortada. ilk maç şans eseri kazanıldı
quote:
Orjinalden alıntı: legend86
quote:
Orjinalden alıntı: red_power
Galatasaray 1 kere çeyrek finale çıkmıştır oda real madridle yaptığımız 2-0 dan 3-2 çevirdiğimiz maçtır..Barça maçı grup maçı idi.Yanlış anlaşılmasın ben koyu bir galatsaraylıyım sadece hatayı düzeltmek istedim.
buda bilmeden sallayan arkadaşlara kapak olsun.
Üstüme alınayım,
Ben tam hatırlamıyorum diyerek söylemiştim. Bilmeden sallama diye bir şey yok. Bana kapak falan olmaz, ben daha önce bu sevinci yaşadım çünkü.
quote:
Orjinalden alıntı: hasanmerto
quote:
Orjinalden alıntı: Cunomen35
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
quote:
Biz 2 kere çıktık evvelden onda da salaklığımıza Barca ile berabere kalıp elendik.
barcelona ya berabere kalıp elendiğine göre çıkamamış oluyorsun çeyrek finale yani 2 değil 1
Çeyrek finale çıkıp Barca'ya elendik, 2-0'dan 2-2 berabere kaldık Nou Camp'ta. İlk maçta 2-1 yenilmiştik yanlış hatırlamıyorsam. Yani o turu geçsek yarı finaldeydik.
yA NE ADAMLARSINIZ
O ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. TUR GRUP MAÇLARIYDI 5 BERABERLİK ALIP REKOR KIRDINIZ BERRABERLİK REKORU SONRA BARÇADAN EVİNİZDE 3 MÜ NE YEDİNİZ SON MAÇTA
aziz ile akrabalıgın mı var arkadasım senin
Sans eseriymiş Sevillayı sahaya gomduk taraflı tarafsız herkesin yorumu
nasılız
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: legend86
quote:
Orjinalden alıntı: red_power
Galatasaray 1 kere çeyrek finale çıkmıştır oda real madridle yaptığımız 2-0 dan 3-2 çevirdiğimiz maçtır..Barça maçı grup maçı idi.Yanlış anlaşılmasın ben koyu bir galatsaraylıyım sadece hatayı düzeltmek istedim.
buda bilmeden sallayan arkadaşlara kapak olsun.
Üstüme alınayım,
Ben tam hatırlamıyorum diyerek söylemiştim. Bilmeden sallama diye bir şey yok. Bana kapak falan olmaz, ben daha önce bu sevinci yaşadım çünkü.
o zaman emin olmadan ahkam kesmeyiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: akglsercan
quote:
O zaman 2 grup statüsü olduğu için BARCA İLE ÇEYREK FİNAL MAÇI yapıp ikinci maçta 2-2 kalıp elendik. Bizim başardıklarımızı görmezden gelmemeyi ne zaman öğreneceksiniz merak ediyorum...
Daha kendinizi bilmiyorsunuz yazık.
Siz 1 kere çeyrek finale çıkma başarısı gösterdiniz Şampiyonlar Ligi'nde..
Onda da ASY'de Real Madrid'i 3-2 yendiniz fakat Barnebau'da 3-0 yenildiniz.
1 kez de 2.tura çıkma başarısı gösterdiniz,,
Demek ki o tarih daha önce yazılmış Türk futboluna ama siz tarih yazdık diye sevinin bu fenerbahçe'nin tarihi
bizden fazlasını yapın TAMAM EYVALLAH ama lafla olmaz icraat lazım
İNŞ.çıkarsınız yarı filnalede bize karşı savunacak adam akıllı bi başarınız olur
quote:
Orjinalden alıntı: sessiz.kral_43
quote:
quote:
O zaman 2 grup statüsü olduğu için BARCA İLE ÇEYREK FİNAL MAÇI yapıp ikinci maçta 2-2 kalıp elendik. Bizim başardıklarımızı görmezden gelmemeyi ne zaman öğreneceksiniz merak ediyorum...
Demek ki o tarih daha önce yazılmış Türk futboluna ama siz tarih yazdık diye sevinin bu fenerbahçe'nin tarihi
İNŞ.çıkarsınız yarı filnalede bize karşı savunacak adam akıllı bi başarınız olur
şakamısın sen ya her başarıda her iyi şeyde bi kotuluk bulup bi şekilde sataşabiliosunuz ya inanılmaz bi biçimde şaşırıorum
quote:
Orjinalden alıntı: herrero1344
quote:
quote:
quote:
şakamısın sen ya her başarıda her iyi şeyde bi kotuluk bulup bi şekilde sataşabiliosunuz ya inanılmaz bi biçimde şaşırıorum
Neyden rahatsız oldun arkadaşım
bunlar gerçek bence
bu kadar para döküp o kadar yıldız aldınızda çeyrek finale çıktınız çok mu
o kadar parayı uefa ya bağış yapsanız o kupayı beleşe verirlerdi size
quote:
Orjinalden alıntı: enoman
o lafı yut bence.
quote:
ben maçı 2-0 biter dedim ama dh 9 da 2 - 0 oldu ne diyelim bereketli maç olcak
Nie yutayım arkadaş ortada yanlış bi durum mu var 3-2 bitti toplam 5
penaltılarda 5-5 10
sayı saymayı biliyosundur umarım
Bizim ceyrek final oynadigimiz dönemde 2 tane 4 lu grupdan cikmak gerekiyordu Lucescu ilk senesi 1 ci ve 2 ci gruplardan cikarak ceyrek finalde Realle oynadik ve elendik. 2 ci sene Lucescu ile dagilmis bir takim ilk grupdan cikti 2 ci 4 lu grupda 5 macta öne gecmesine ragmen hep son dakikalarda berabera kalarak 5 puan topladi hatta romada dayak olayi var son macta barca ile istanbulda oynadik 3-0 degil 1-0 kaybettik hatta son dakikalarda Arifin kaleci ile karsi karsiya kalip atamadigi pozisyon icin o dönemlerde Arif Roma grupdan cikamasin diye atmadi diyenler vardi zaten grupda liverpol, roma, barca vardi ve 4 takiminda son macinda cikma sansi bulunuyordu. Dalga gecdigini sanan zavalliyada aciyorum o arkadas kendini bilir Gs o sene 14 futbolcusunu kaybetti sagdan solda kiralik adamlarla ilk 4 lu grupdan cikti ve 2 ci dortlu grupda ise son mac harici yenilmedi guya 3-0 diye alay ederken 2-2 biten barca macini bilirmi kendileri 2-0 öndeyken vedat ve Hakan unsal efendilerin oyundan atilmasi ve sonrasinda Gsdan kovulduklarini biliyormu ? Fenerbahceyle gurur duydum umarim final oynar hatta kazanir ama bu tarz insanlar iste araya nefret sokuyor.
ne şiş yandı ne kebap
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme