Şimdi Ara

buraya yazıyorum fener en az 3 yer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanfiyto

gönlüm fenerin kazanmasından yana ama durum ortada. ilk maç şans eseri kazanıldı

budamı şans eseri ha?
  • o lafı yut bence.
    quote:

Orjinalden alıntı: sessiz.kral_43

ben maçı 2-0 biter dedim ama dh 9 da 2 - 0 oldu ne diyelim bereketli maç olcak
  • Evt 3 Yedi Ama Eledi Sevillayı
  • Ya o değil de Galatasaraylı arkadaşlarım bile Fener Avrupa'da bizi geçti diyorlar, tilt oluyorum.

Oha hocam ya, adamlar ilk defa çeyrek finale çıktı. Biz 2 kere çıktık evvelden onda da salaklığımıza Barca ile berabere kalıp elendik. Destur çekin bi.

Feneri tebrik ederim bu arada.
  • 3 yedi yazmış:) doğru tebrikler fenerbahçe ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sessiz.kral_43

ben maçı 2-0 biter dedim ama dh 9 da 2 - 0 oldu ne diyelim bereketli maç olcak

Bereketi bizden
  • 3 yedik ne mutlu bize
  • pısssssssssss
  • onun yeri burası değil yeri ve zamanı geldiğinde ayrıntılı yazarız.şimdilik limon sıkmayalım.
    quote:

Orjinalden alıntı: Cunomen35

Ya o değil de Galatasaraylı arkadaşlarım bile Fener Avrupa'da bizi geçti diyorlar, tilt oluyorum.

Oha hocam ya, adamlar ilk defa çeyrek finale çıktı. Biz 2 kere çıktık evvelden onda da salaklığımıza Barca ile berabere kalıp elendik. Destur çekin bi.

Feneri tebrik ederim bu arada.
  • quote:

Biz 2 kere çıktık evvelden onda da salaklığımıza Barca ile berabere kalıp elendik.

barcelona ya berabere kalıp elendiğine göre çıkamamış oluyorsun çeyrek finale yani 2 değil 1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

Biz 2 kere çıktık evvelden onda da salaklığımıza Barca ile berabere kalıp elendik.

barcelona ya berabere kalıp elendiğine göre çıkamamış oluyorsun çeyrek finale yani 2 değil 1

Çeyrek finale çıkıp Barca'ya elendik, 2-0'dan 2-2 berabere kaldık Nou Camp'ta. İlk maçta 2-1 yenilmiştik yanlış hatırlamıyorsam.
    Yani o turu geçsek yarı finaldeydik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanfiyto

gönlüm fenerin kazanmasından yana ama durum ortada. ilk maç şans eseri kazanıldı

• quote:

quote:

quote:

Çeyrek finale çıkıp Barca'ya elendik, 2-0'dan 2-2 berabere kaldık Nou Camp'ta. İlk maçta 2-1 yenilmiştik yanlış hatırlamıyorsam.

yA NE ADAMLARSINIZ

O ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. TUR GRUP MAÇLARIYDI 5 BERABERLİK ALIP REKOR KIRDINIZ BERRABERLİK REKORU SONRA BARÇADAN EVİNİZDE 3 MÜ NE YEDİNİZ SON MAÇTA

• quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

quote:

quote:

quote:

yA NE ADAMLARSINIZ

O ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. TUR GRUP MAÇLARIYDI 5 BERABERLİK ALIP REKOR KIRDINIZ BERRABERLİK REKORU SONRA BARÇADAN EVİNİZDE 3 MÜ NE YEDİNİZ SON MAÇTA

O zaman 2 grup statüsü olduğu için BARCA İLE ÇEYREK FİNAL MAÇI yapıp ikinci maçta 2-2 kalıp elendik.
    Bizim başardıklarımızı görmezden gelmemeyi ne zaman öğreneceksiniz merak ediyorum...

• hayırlıı işlerr
    quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

fenere sevilla tarafından fark yemesi kesin gözüyle bakıyorum istanbulun acısı kötü çıkacak.
  • quote:

O zaman 2 grup statüsü olduğu için BARCA İLE ÇEYREK FİNAL MAÇI yapıp ikinci maçta 2-2 kalıp elendik.
    Bizim başardıklarımızı görmezden gelmemeyi ne zaman öğreneceksiniz merak ediyorum...

Daha kendinizi bilmiyorsunuz yazık.

Siz 1 kere çeyrek finale çıkma başarısı gösterdiniz Şampiyonlar Ligi'nde..

Onda da ASY'de Real Madrid'i 3-2 yendiniz fakat Barnebau'da 3-0 yenildiniz.

1 kez de 2.tura çıkma başarısı gösterdiniz,,
  • Galatasaray 1 kere çeyrek finale çıkmıştır oda real madridle yaptığımız 2-0 dan 3-2 çevirdiğimiz maçtır..Barça maçı grup maçı idi.Yanlış anlaşılmasın ben koyu bir galatsaraylıyım sadece hatayı düzeltmek istedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: red_power

Galatasaray 1 kere çeyrek finale çıkmıştır oda real madridle yaptığımız 2-0 dan 3-2 çevirdiğimiz maçtır..Barça maçı grup maçı idi.Yanlış anlaşılmasın ben koyu bir galatsaraylıyım sadece hatayı düzeltmek istedim.

buda bilmeden sallayan arkadaşlara kapak olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

fenere sevilla tarafından fark yemesi kesin gözüyle bakıyorum istanbulun acısı kötü çıkacak.

OZAMAN NE DİYORMUŞUZZZZ
    Fenerle Alay edilmez diyormuşuzzzz
    muhahahaha
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.