Buraya yazmak istediğim o kadar şey var ki, aklımdan geçenler.
Artık durduramıyorum, resmen güleryüzlü ama içinde çürümüş birisine dönüştüm.
Ama bunları buraya yazmak yerine kafamı dağıtmak için intellij idea'ya yazıcam. Böylelikle bu sorunlardan kurtulmuş olabilirim belki de, kim bilir.
Öncelikle yapmam gerekenleri sayayım. Şöyle bir yol izleyeceğim.
İlk etapta yapacağım projeye isim bulmak için tutmuş projeleri crawl edicem. Java ile yapıcam bunu.
Sonrasında ise isim bulduktan sonra arka plandaki mekanikleri tamamen değiştirmek üzere işe koyulucam. Orijinal birşeyler yapmak zorundayım artık mezun olmadan. Tasarımı da güzelce yapıp bu projemi gerçekleştirmek istiyorum.
Bundan sonra orijinal birşeyler bulabildikten sonra ise İngilizce tanıtım yazıları hazırlayıp uygulamayı piyasaya sürdüğüm anda haber sitelerine haber vericem falan.
Bakalım nolacak. Kafam da inceden gidiyor, bira qeyfi akarken, kod ekranı orada beni bekliyor, ama hayat beni beklemiyor.
Hem tutmuş projeler diyorsun hem orijinal diyorsun ne dediğinin farkında değilsin bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: keskesizadam
Hem tutmuş projeler diyorsun hem orijinal diyorsun ne dediğinin farkında değilsin bence
İsim konusu için dedim. Projenin kendisi için değil. Ayrıca isim hazır, ama paket adına karar veremedim Google Play için. O yüzden tutmuş paketlere bakıcam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme