Şimdi Ara

Burç yorumcusu lazım ^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arama motorumu arızalı bende mi sorun var bilmiyorum burçlarla ilgili bir konu bulamadım ondan açtım konuyu.

Benim "burcum yengeç, yükselenim akrep",aynı okulda arada bir langırt oynadığım bir kız var, kız ilgimi çekiyor onun da burcu " yay,yükseleni koç"

Ben genelde fazla açık oynamam ne hissedip düşündüğümü kolay kolay belli etmem,biraz kendini beğenmişlik var ama abartı yok ^^
    kız benden biraz daha egoist sanırsam bunu açık açık ifade ediyor,ben genelde onu konuşturuyorum kendimden pek bahsetmiyorum yaşasın görsün diye.Forumdaki kadın arkadaşların affına sığınarak söylüyorum poposu kalkmaya müsait biri gibi görünüyor bende böyle şeyler şartelleri attırdığı için bende temkinli diyalog kuruyorum

Var mı burç bilgisine güvenen bizim burç uyumumuzu yorumlayabilecek bir arkadaş şimdiden teşekkür ediyorum

• bak bu burçlar şöyle yaptırıyor adama mesela bir adam bir kadınla beraber hiç tanışmamışlar ve burcunu soruyor öğreniyorki inek,
    sonra adam gidiyor inekle tavuğun burcunu karşılaştırıyor ve bakıyorki ikisi hiç anlaşamaz yaşayamazlar olmaz diyor ve adam hiç tanımadığı bir insanı tanımadan uzaklaşmaya başlıyor hiç tanışmıyorlar belkide kurulu bir yuvayı aynı şekilde bozuyor bu burçlar

lütfen uzak durunuz. külleyin saçmalık
  • Hocam eyvallah teşekkür ederim ama bende 21 yasında adamım benimde kendime yetecek kadar tecrübelerim var burçlardan medet umdugum yok ilgi duyduğum bir konu merak ettim sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BK7-16 -- 12 Ocak 2015; 7:23:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.