Şimdi Ara

Burcu YaY olanların mekanı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

yay kadınlarının basenleri ile iligili sorunları olur genelde.

Basenleri yağlı mıdır?

genelde geniş olur denir cüpiterin etkisi ile benimde gözlemim bu yönde.

bu arada ben yay değilim.
  • 12.12.1985
  • ya arkadaşlar ben yay değilim ama bu yorumu nerden aldınız başak burcunuda öğrenmek istiyorumda teşekkürleeeer
  • quote:

Orjinalden alıntı: adriano123

ewet yay burçları ben de koç burcuyum
    yay-koç-aslan burçları çok iyi anlaşır diye biliyorum

bence bu üç burçtan en iyisi yay
  • YAY BURCU +1 BENDE SİZDENİM..
  • bende varım....burda yazanlarda uzun boylu olduğum dışında hepsi doğru...geri kalanları aynı ben...
  • Vallaha aynı ben.
  • bazı özellikler tam uyuyor ama bazıları uymuyo

özellikle " zayıf uzun boylu " kısmı
    bu durumda arbalet oluyorum ben - kısa ve kalın
    mesela " sır tutamazlar kısmıda " uymuyo , ailemden " ne sır tutuyon lan " diye fırça bile yemişimdir
  • Buyrun benim
  • kardesleriiimmmmmmmm

yay burcu kral gerisi yalan
  • çok uzun boylu mu hocam eğer bütün yaylar uzunsa ben yükselenden kaybedio olabilirim ben kendimi bildim bileli hep sınıfın en kısasıyım yaw ama kısa boylusun diene .ötü yere yakından korkacaksın diorum dumur ediorum milleti kısa boyluluk güzel yaww

• Yayların içinde kötülük olmadığı çok doğru bir tespit. Bir sürü yay dostum ve arkadaşım var. Hepsi aynı şekilde ben dahil
    Her şeyden kıl payı kurtulma olayı da çok iyi bir tespit. Çoğu işi son ana bırakma hastalığı var bende ve bundan çoğu zaman zevk alıyorum. Bundan dolayı baskı altında yaşamaya alışığım. Ayrıca kısayımdır. Asla sır vermem yani sır tutarım. Gerektiği zaman konuşurum, çok konuşmayı sevmem.
    Bu arada eskiden yaydım hala yayıyorum.Tembelim, anlıycağınız...
  • Arası çok iyi: Koç ve Aslan

İyi: Oğlak, Kova, Terazi, Akrep (akrep için sadece arkadaşlık )

Kötü: Balık, İkizler, Başak

Ne iyi ne kötü: Boğa, Yengeç

Diğerleri topicten çıksın
  • Benim bildiğim yay lar ile akrep ler hiç anlaşamaz. Bir sürü örneğini yaşadım. Akrepler sivrilmek ister biz ise sivrilenlere uyuz oluruz.
  • Mesela ben başağım we de bugüne kadar hiçbir yay'dan iyi elektrik almamışımdır o tablo doğru gibi gibi....
  • Ben kendimden biliyorum...Ama inann önce çok iyi arkadaştık ama sonra iş aşka dönünce hiç anlaşamadığımızı farkettik...Akrep kadını iplerin her zaman elinde olmasını ister,bencildir...Yay ise buna dayanamaz,özgürdür...Kısıtlandığı anda isyan eder...
    Bu iki burç bir çok konuda birbirinin zıttı...Anlaşsa anlaşsa bir tek sexte anlaşırlar
  • ben de yayım.Hatta greatsoldier senle baya bi benzeşiyoz biz yaw.
  • yay
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.