Şimdi Ara

Burcu YaY olanların mekanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yay burcu insaninin içinde hiç bir kötülük yoktur. Onu yargilarken hasin olmayin. Iyi niyetlidir. Kendisine sempati duyulmasina ihtiyaci yoktur. Ondaki essiz anlayis, zeki ve atesli davranislar, genellikle Yay'i basarili insanlar arasina sokar. Yay'larin en belirgin özelligi dobra olmasdir. Yapmacik ve aldatmaca onlari dehsete düsürür.

Oldukça büyük, biçimli bir kafalari, yüksek, genis alinlari vardir. Yüzleri açik ve neselidir. Arkadasligi ve fikir alis verisini davet eder, hareketleri çabuktur. Çogunlukla el kol hareketleri yapar. Bu hareketleri gösterisli ve dramatik olabilir, ama pek nazik olmaz. Çok uzun boylu ve atletik yapilidirlar. Güçlü yapilari vardir.

Yerinde duramayan insanlardir. Hareketsiz durmaktan nefret ederler.

Hizi severler. Yay insani herhangi bir tehlikeden kil payi kurtulmak kadar hiçbir seyden zevk almaz.

Ona göre gerçek gerçektir. Yay'in aklindan, kalbinden geçen hersey hemen hemen aninda dudaklarina dökülür.
    Insanlar Yay'a uzun süre gücenemezler. Çünkü onun hiçbir zararli niyeti yoktur. Yay'larin çogu içtenlikle sizi neselendirmeye çalisirlar. Çogu disa dönük, konuskan ve atilgan olabilir. Dili dururken bile kafasi çalisir. Otoriteye karsidir. Birden sinirlenir ve öfkesi saman alevi gibi geçer.

Tipik bir Yay'in çocuksu bir yani vardir. O, yasamin ciddiligini kabul etmek istemez.
    Çekingen, utangaç olanlari da, zorba olanlari da her zaman askta sanslarini deneyeceklerdir. Yay'lar dikkatsizce bir iliskinin içine atilirlar, ama evlilik söz konusu olunca çogunlukla birdenbire duraklarlar. Bir kez düsünür sonra yollarina devam ederler.

Yaylarin en kötü huylari arasinda siddetle öfkeye kapilma egilimi, asiri sismanliga ve alkoliklige yol açan, çok fazla yiyip içme tutkusu ve sir tutma yeteneginden yoksun oluslari sayilabilir.

Parlak hayal gücünden ve ileriyi düsünme yeteneginden kaynaklanan bir davranistir.

Çogu saka yaparken yeri ve zamani iyi ayarlayamazlar. Yay burcu insani ya böylesine dikkatsizce davranir, ya da istedigi zaman öyle alçak gönüllü, gösterissiz tavirlar takinir, o'nun pek zeki olmadigi veya utangaç oldugu izlenimini alabilirsiniz.

Asla yalan söylemeyi beceremez. Atilgan ya da çekingen olsun, bu cömert idealist, hayat boyu neseli ve umutludur.

Hiperaktif olduğumu biliyorum.Hatta rapor bile war elimde.Çocuksuyum hatta giyim tarzım bile öyledir.Zayıf ince uzun birşeyim ben

Çok patawatsızım ama inanın bunu yaparken karşı tarafın kırılacağını incineceğini düşünemiyorum.Aynı şeyi bana yapsalar inanın hiç kırılmam...Sorun herkesi kendim gibi sanmam galiba.

Fazla sinirliyim.Neye kızıp neye güleceğim pek belli olmaz (delimiyim neyim ) Oturduğumda yerimde duramıyorum.Ayaklarım yada parmaklarım hareket halindedir her zaman, kendimi tutamıyorum... Özgürlüğe aşırı düşkünüm.Zaten şimdiye kadar ailem bu konuda bana hiç bir zaman kısıtlama getirmedi,getiremedi bağırıp çağırmalar çığlıklar bir şekilde dışarı çıkmanın yolunu buldum (küçükken tabii)

Bütün bunlar tesadüf olamaz herhalde.Bazen saçma geliyor burçlar insana ama işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 22 Nisan 2006; 23:42:24 >

• Yaw sen beni anlatmıssın bende Yay burcundanım
  • Ben varım mesela
  • ewet yay burçları ben de koç burcuyum
    yay-koç-aslan burçları çok iyi anlaşır diye biliyorum
  • durun bi bakayım............................................................
    .............................

aaaa bende yay burcuymuşum
  • quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

Sen de yaysın galiba

Walla hangi burçlarla anlaştıklarını bilmiyorum ama en anlaşamadığı burc biliyorum.Akrep kadınını bilen bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 20 Mart 2006; 21:55:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya kafam karıştı

hem uzun boylu zayıf diyorsun, hem de şişmanlığa yol açan eğilimleri vardır.

en başta atılgandır diye geçiyor sonra çekingen olanları vardır.

herşey birbirine girmiş yaw.

ayrıca burçlara da inanmam
  • Yaylar şişmandır demiyor zaten orada...Çok yemek yediklerinden ötürü şişmanlığa eğilimi wardır deniyor Türlü türlü insan war.Bütün yaylarda birebir aynı olacak yazmıyor zaten.Genelde atılgan olurlar deniyor ki gerçekten toplum içinde çok pozitif biriyim,atılganım...

Günlük aylık yıllık vs vs ... burç yorumlarına bende inanmam zaten...Bazen gazetede öyle salak şeyler yazıyor ki " basamakta durmayın kapı çarpar " gibi yorumlar war (abarttım farkındayım ama öyle).Ama burçların genel kişilik yorumlarına inanrım çünkü bu kadarıda olmaz dedirtiyor insana çoğu zaman...Bana "sen yaymısın "diyen bile olmuştu...

İnanmayabilirsin saygı duyarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 20 Mart 2006; 23:14:16 >
  • yay kadınlarının basenleri ile iligili sorunları olur genelde.
  • Bende ya burcuyum
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

yay kadınlarının basenleri ile iligili sorunları olur genelde.

Basenleri yağlı mıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

yay kadınlarının basenleri ile iligili sorunları olur genelde.

Basenleri yağlı mıdır?

Ne yapacaksın basenlerini
  • bende yay burcuyum hemde tam bir yay
    anlıyacagınız yukselen burcumda yay
  • walla benim yükselenim akrep.iki burcunda en pis özelliklerini almışım
  • Ben de tam bir yayım. Aynen ben!
  • valla bende yayım ve bütün herşeye uyuyorum ne hikmetse her yay mı aynı olur yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

Sen de yaysın galiba

Walla hangi burçlarla anlaştıklarını bilmiyorum ama en anlaşamadığı burc biliyorum.Akrep kadınını bilen bilir

ne yani şimdi yay burçlu erkekler akrep kadınlarıyla anlaşamaz mı diyorsun?

• Yay ben
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.