Şimdi Ara

Elektriğimizi kesmişler nasıl açarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
40.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elektriğimizi kesmişler bu sabah borcumuzdan dolayı, borcu ödedik ve telefonda kendiniz açabilirsiniz demişler. Nasıl açabilirim ben bu elektriği? Dijital göstergeli şimdi bu sayaçlar, o sayaçtaki sayılar falan görünmüyordu. Bi yardım edin de çarpılmayayım

• Şalteri kaldırmayı denesen.
  • sigortadan
    zor olmasa gerek heralde
  • Dalga mı geçiyonuz? Onu yaptık tabii ki, fakat elektrik gelmedi.
  • O zaman kabloyu falan çıkartmışlardır zeki(!) memurlar yapıyor bazen bunu. Arayıp adam gönderin açılmıyor diyeceksin. Gelip düzeltecekler.
  • umarım evin içindeki sigortadan yapmamışsındır. normalde sayacın altında hemen sigorta vardır. attırıver onu hemen açılsın. yaptıysan bilemem tabi.
  • ya git elinle bulduğun 2 tane çıplak kabloyu bağla... şaka yapıyorum git elektrikçi ye söyle gelsin bağlasın bide elektrik yoksa şuanda int nasıl giriyon...
  • Belkide kofradan kesmişlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

ya git elinle bulduğun 2 tane çıplak kabloyu bağla... şaka yapıyorum git elektrikçi ye söyle gelsin bağlasın bide elektrik yoksa şuanda int nasıl giriyon...

Amcamın wireless'ten çakozluyom, ve laptop sürekli şarjda olduğu için bataryası hep dolu. Ordan kullanıyom şu an.

Elektrikçiye kaç para bayılırız tahminen ? Ona göre bişey söyleyinde sonradan kavga çıkmasın

• Ya para ödeme ara kestikleri gibi açsınlar gelipte.
  • Açılın ben dokturum.
  • Yahu en iyisi elektrikçi forumuna girip sorayım. Onlar yardım eder, hem de bedavaya getirmiş olurum
  • Buşonlu sigorta vardır belki sayaçtan önce.Onu söküp koymuşlardır bi bak istersen
    http://www.projecim.com/secimsigorta_dosyalar/image018.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elk_35 -- 24 Ağustos 2009; 14:22:19 >
  • faz çıkış kablosunu çıkarmışlardır yerinden onu yerine yerleştirmen kafi ama çok dikkatli ol

monofaze sayaç ise sol baştan ikinci bölüm (giriş) faz çıkış kablosuna aid bölümdür

tekrar uyarayım tecrübeli isen bu işe giriş aksi takdirde büyüklerine yada elk..müracaat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: bingo crepuscule

faz çıkış kablosunu çıkarmışlardır yerinden onu yerine yerleştirmen kafi ama çok dikkatli ol

monofaze sayaç ise sol baştan ikinci bölüm (giriş) faz çıkış kablosuna aid bölümdür

tekrar uyarayım tecrübeli isen bu işe giriş aksi takdirde büyüklerine yada elk..müracaat et

İyi de orası mühürlü kısım.Nasıl müdahale etcek ki oraya??

• quote:

Orijinalden alıntı: bingo crepuscule

faz çıkış kablosunu çıkarmışlardır yerinden onu yerine yerleştirmen kafi ama çok dikkatli ol

Evet monofaze sayaç, çarpılma riskim var mı? Ona göre kendim yapacağım eğer çarpılma riskim varsa elektrikçi çağırayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

ya git elinle bulduğun 2 tane çıplak kabloyu bağla... şaka yapıyorum git elektrikçi ye söyle gelsin bağlasın bide elektrik yoksa şuanda int nasıl giriyon...

Sormasan ölürsün ? diger ihtimalleri düşünmücek kadar zeka'n yokmu
  • Ya indim aşağıya, sigortaların olduğu yere. Bi tane kadın geldi, dedi ki napıyon sen burda bizim elektriğimizle mi oynuyon dedi. Bende cevap vermeden eve kaçtım hemen. Bu iş sandığımdan da zor olacak galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: akula2005

Ya indim aşağıya, sigortaların olduğu yere. Bi tane kadın geldi, dedi ki napıyon sen burda bizim elektriğimizle mi oynuyon dedi. Bende cevap vermeden eve kaçtım hemen. Bu iş sandığımdan da zor olacak galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: akula2005

Ya indim aşağıya, sigortaların olduğu yere. Bi tane kadın geldi, dedi ki napıyon sen burda bizim elektriğimizle mi oynuyon dedi. Bende cevap vermeden eve kaçtım hemen. Bu iş sandığımdan da zor olacak galiba

Al eline elektrik faturasını.Sayaç numarasına göre bak işte.Yap müdahaleyi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.