225/45/17 için michelin pilot sport 5 ve conti pc7 arasında kaldım. Pilot sport 5 de xl yanak var ve özellikle viraj performansını çok övüyorlar, fakat xl lastik daha önce hi kullanmadım. Konforda sorun yaratır mı bilemiyorum.
Öte yandan premium contact 7 düz yanak dezavantajı var fakat sanırım bu modellerde FR yani jant koruması olayı varmış. Şuanki kullandığım lastik premium contact 6. Sesli olması ve sert olması dışında çok memnunum.
Sizce bu ebatlarda conti'den devam mı etmeli yoksa Michelin'e şans vermeli mi?
Pilot sport 5 ler ortalama 1500 tl civarı daha pahalı çoğu bayide
bankalardan müşteri kaydı nasıl silinir
bankalardan her ne kadar kredi kartı iptali yapsak hesapları kapatsak da bizim müşteri kaydımız bankada duruyor. Yani bir nevi hesap silinmiyor. Örnek vermem gerekirse, ben ziraat bankasından vadesiz tl hesabımı ve banka kartımı kapattım ardından 2-3 yıl sonra tekrar vadesiz hesap açtığımda ilk zamanki müşteri numaram ve internet bankacılığı şifresi ile işlem yapabiliyordum ki bu tüm bankalarda böyle.
Biz sanki hiç müşterisi olmamış gibi bankalardaki kayıtları nasıl iptal edebiliriz?
Superonline vdsl alınır mı?
Türk telekom altyapısı üzerinden vdsl altyapım var. Şuan netspeed kullanıyorum. bulunduğum sitenin sokağına turkcell fiber geldi, fakat siteye ne zaman gelir bilmiyorum ama 1 yıldan uzun süreceğini sanmıyorum çünkü proje müdüründen öğrendiğim kadarıyla bulunduğum bölge/site proje kapsamında.
Şimdi sormak istediğim; şuan superonline vdsl alsam taahhüttüm bitmeden fiber geldiği takdirde fiber bağlantıya geçebilir miyim? Ayrıca superonline de Turknet/netspeed gibi peering anlaşmaları var mı?
50 mbps 12 ay 195 tl fiyat verdi vdsl için. Modem bedeli dahil. Sizce fiyat vdsl için fazla mı?
Max.95-100 civarı araç bakıyorum. Bu fiyatlara alacağım araçların çok temiz ve 4-4 lük olmayacağının farkındayım.
Bu fiyat bandına karşıma vectra b'ler çıktı. Bugün bir araca bakmaya gittim 2.0 otomatik vites deri koltuklu ve ısıtmalı, sanırım cdx oluyor.
Benim al-sat gibi bir derdim yok, amacım elime 3-5 bir şeyler geçtikçe aracın eksikleri varsa eksikllerini yapıp binmek. Opel vectra b kasalar tasarım olarak çok sevdiğim araçlardır fakat elektronik arızaları beni endişelendiriyor.
Benim baktığım araç 241 bin km'de ve 2.0 otomatik vitesti. 85 bine en son bırakırım dedi sahibi. Sizce bu aracı almaya değer mi yoksa başka araç mı bakayım? Sahibi aracın trigerini egzoz sistemini komple yenilemiş 2-3 ay önce.
Eklemeyi unutmuşum. Araç 2000 model makyajlı kasa
Eca proteus premix 24 kw kombi kullanıyorum. Kombiyi 45 c set ettiğim zaman 50-51 e kadar modülasyon yaparak geliyor. Aynı şekilde 50 ye set ettiğim zaman yine belirli süre sonra artarak devam ediyor modülasyon yaparak. Modülasyon yaptığını sayacın dönme hızından ve kombinin sesinden anlayabiliyorum.
sormak istediğim 45 dereceye ayarlayıp modülasyon yaparak mı 50-51 dereceye gelmesi uygun olur yoksa 50 dereceye ayarlayıp 50-51 de çalışması mı daha uygun olur. ( hem ısıtma konforu hem tüketim açısından).
Ayrıca on/off termostat kullanıyorum. ve 50 derecede biayarlarsan genelde 51-52 dereceyi geçmiyor.
not: Comfor modu için geçerlidir söylediklerim
Baymak baxi luna avant 3 20.000 lik yoğuşmalı kombi kullanıyorum. (Tam yoğuşmalı mı veya yoğuşma derecesini bilmiyorum)
on-off tabir edilen oda termotatı mevcut. (General marka 0.5 derece çalışma aralığı olanlardan)
7 adet petek ve 1 havlupan var evde. Ev 135 metrekare net. 2 petek 70'lik geri kalanları 1.20 ve 1.40 cm. Yani radyatörler büyük sayılır.
Kombi ateşleme yaptığında +5 derece kadar çıkıyor ki normal bir durum. Fakat bana göre normla olmayan, ateşleme olmadığı zaman aradaki sıcaklık farkı 20-25 derece kadar oynuyor.
Örnek olarak, ben kombiyi 70 derece kazansıcaklığına ayarladığımda 75'e kadar geliyor bir müddet çalışıyor ve rolantiye geçiyor buraya kadar herşey normal. Ama rölanti sırasında 70 derece olan kazan sıcaklığı 46-47 dereceye düşüyor ve bu durumda doğal olarak radyatörlere yansıyor ve evi soğutuyor. 65'e ayarladığımda 35'e düşüyor, 60'ayarladığımda 29'a geliyor böyle gidiyor.
Özetle; aradaki fark ayarlanan dereceye göre 25 dereceye kadar çıkıyor ve bu durum neden kaynaklanabilir?
OT'yi iptal edersem bir faydası olur mu?( Bu arada termostat genelde 21.5-22.5 ayarlı) yoksa sirkülasyon pompası mı yetmiyor?
Not: Pompanın kademesi yok yada ben bulamadım. Ayrıca gidiş ve dönüş filtrelerini düzenli olarak temizlerim, havasını alırım.
Dış mantolama var fakat tavanda ki yalıtımı bilemiyorum. Olsa da iyi bir yalıtım olduğunu sanmam. Klasik mütahhit evi
Sony 65xh8077 ve 65xh8096 farkı
65 inç sony tv almayı düşünüyorum. Xh8077 ile xh8096 arasında kaldım. Teknik özelliklerine baktığımda her ikisi de birebir aynı gözüküyor. 65xh8077 olan model 7700₺ 65xh8096 ise 8550₺.
anlamadığım kısım her ikisininde özellikleri aynıyken bu fiyat farkı nerden kaynaklanıyor?
ayrıca 65xh8077 sadece mediamarkt internet sitesinde var
r9 270 ile r9 280 crossfire olur mu?
|
|
S5 Sm-g900F Lte modu yok
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 500
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 30.607 (Bu ay: 846)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic