Max.95-100 civarı araç bakıyorum. Bu fiyatlara alacağım araçların çok temiz ve 4-4 lük olmayacağının farkındayım. Bu fiyat bandına karşıma vectra b'ler çıktı. Bugün bir araca bakmaya gittim 2.0 otomatik vites deri koltuklu ve ısıtmalı, sanırım cdx oluyor. Benim al-sat gibi bir derdim yok, amacım elime 3-5 bir şeyler geçtikçe aracın eksikleri varsa eksikllerini yapıp binmek. Opel vectra b kasalar tasarım olarak çok sevdiğim araçlardır fakat elektronik arızaları beni endişelendiriyor. Benim baktığım araç 241 bin km'de ve 2.0 otomatik vitesti. 85 bine en son bırakırım dedi sahibi. Sizce bu aracı almaya değer mi yoksa başka araç mı bakayım? Sahibi aracın trigerini egzoz sistemini komple yenilemiş 2-3 ay önce. Eklemeyi unutmuşum. Araç 2000 model makyajlı kasa < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plazma_08 -- 8 Aralık 2021; 20:15:12 > |
80-90 Bandı Vectra B 2.0 Alınır mı?
1995-2008 yılları arasında üretilen Opel Vectra B, orta boy bir aile otomobilidir. 2.0 litrelik benzinli motor seçeneğiyle oldukça popüler bir modeldir. Ancak 80-90 bandı Vectra B 2.0 almayı düşünüyorsanız, bazı faktörleri göz önünde bulundurmanız önemlidir.
Kronik Sorunlar:
Opel Vectra B'nin 2.0 litrelik motoruyla ilgili bazı bilinen kronik sorunlar vardır. Bunlar arasında motor yağı sızıntısı, termostat arızası ve emme manifoldu sorunları yer alır. Bu sorunlar, araç sahibine yüksek onarım maliyetlerine neden olabilir.
Bakım Maliyetleri:
Vectra B'nin bakım maliyetleri, aracın yaşına ve kilometresine bağlı olarak değişmekle birlikte, genelde orta düzeydedir. Yağ değişimleri, filtreler ve diğer standart bakım öğeleri için uygun fiyatlı yedek parçalar mevcuttur. Ancak, kronik sorunlar nedeniyle daha maliyetli onarımlar gerekebilir.
Yakıt Ekonomi:
Vectra B 2.0'ın yakıt ekonomisi, modern araçlara göre oldukça düşüktür. Ortalama yakıt tüketimi 100 kilometrede 9-11 litre aralığındadır. Yakıt maliyetlerini en aza indirmek için ekonomik sürüş tekniklerini uygulamanız gerekebilir.
Alan ve Konfor:
Vectra B, geniş bir iç mekana sahiptir ve beş kişiyi rahatça ağırlayabilir. Koltuklar destekleyicidir ve uzun yolculuklar için uygundur. Bagaj hacmi de oldukça cömerttir.
Performans:
2.0 litrelik motor, Vectra B'ye yeterli güç sağlar. Hızlanma performansı etkileyici olmasa da, şehir içi ve otoyol sürüşü için uygundur.
Sonuç:
80-90 bandı Vectra B 2.0, uygun fiyatlı ve geniş bir aile otomobilidir. Ancak, kronik sorun olasılığı ve yüksek bakım maliyetleri, satın almadan önce dikkatle değerlendirilmelidir. Aracın geçmişini iyice kontrol edin, düzenli bakım yaptırın ve potansiyel sorunlara hazırlıklı olun.