Şimdi Ara

Burda staj yapılabılırmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar Bilgisayar Bölümü okuyorum lise 3. ogrencısıyım tokatta oturuyorum ve 12.sınıfta staj ıcın samsuna üniversiteye gitmeyı dusunuyorum gidebiliyormuyum lütfen yardımlarınızı beklıyorum .

• Stajyerlik piyasa da olur arkadaşım , böyle yerler de ancak ayakçı olursun onu getir , bunu getir , şunu götür , şurayı temizle. Başka bir şey bekleme. Piyasa da ne küçük bir firma da ne de büyük bir firmada yapacaksın stajını , büyümeye yakın orta halli firmalar stajyerlik en güzelidir.
  • barda stajyerlik mi yapacaksın?
    hmm ilginç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ercan TC

Stajyerlik piyasa da olur arkadaşım , böyle yerler de ancak ayakçı olursun onu getir , bunu getir , şunu götür , şurayı temizle. Başka bir şey bekleme. Piyasa da ne küçük bir firma da ne de büyük bir firmada yapacaksın stajını , büyümeye yakın orta halli firmalar stajyerlik en güzelidir.

Tokatın ılcesınde oturuyorum ben bnım bulundugum yerlerde yapılcak yerler var fakat hiç yapmıyım daha ıyı yanı o derece ayak ısınden baska bişey deil buralarda yapıcamgıma oralarda yaparım ilerde bana nerde staj yptın dıyınce güzel biyer söylemıs olurum. Bulundugum yer staj yapılcak yer değil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amerigo

barda stajyerlik mi yapacaksın?
    hmm ilginç...

staj YER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamiRyooo60

quote:

Orijinalden alıntı: Ercan TC

Stajyerlik piyasa da olur arkadaşım , böyle yerler de ancak ayakçı olursun onu getir , bunu getir , şunu götür , şurayı temizle. Başka bir şey bekleme. Piyasa da ne küçük bir firma da ne de büyük bir firmada yapacaksın stajını , büyümeye yakın orta halli firmalar stajyerlik en güzelidir.

Tokatın ılcesınde oturuyorum ben bnım bulundugum yerlerde yapılcak yerler var fakat hiç yapmıyım daha ıyı yanı o derece ayak ısınden baska bişey deil buralarda yapıcamgıma oralarda yaparım ilerde bana nerde staj yptın dıyınce güzel biyer söylemıs olurum. Bulundugum yer staj yapılcak yer değil yani

ayak işi nedir ya en fazla yer süpürecen. bende bilgisayarcıda staj yaptım yaptığım en fazla iş buydu. ayak işinden korkma. Ustan seni 500 tane jak takmaya gönderecek o zaman ne yapacaksın? yorum yapanlara da şaşırıyorum sanki adamlar microsoft ceosu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.